Home

Sisäsiisteysalustat

Maelson Doggie Pad sisäsiisteysalustat, 60 - Pet Nap verkkokaupp

Ostin tämän tuotteen poikani pikkupennulle, joka on oppinut käymään pisulla tällä alustalla luovuttamisen jälkeen lähes ensi päivistä lähtien. Alusta on oivallinen apu pikkukoiran opettamiseksi siistiksi. Vanha systeemi sanomalehtien levittämisestä lattialle on mennyttä aikaa.Vaikka ovatkin hintavia, saa rahalle hyvin vastinetta. Imevät todella hyvin pissat, ja samaa alustaa voi käyttää pitkäänkin, toisin kuin sanomalehti on siivottava joka pissan jälkeen roskiin. Alusta ei vuoda yli, mutta jos pentu ei aivan osu alustalle vaan pissaa vähän sen viereen, leviää pissa alustan muovin alle laajallekin alueelle, joten siinä saa olla tarkkana. Saisi olla isompikin, niin ei tulisi niin paljon ongelmia juuri tuon tähtäämisen kanssa. Meilläkin pitkäselkäinen koira, joka luulee olevansa alustalla kun etupää on siellä, mutta takapää jääkin paljaalle lattialle :DMeillä ollaan koettu pitkä matka taistelussa "vääriin paikkoihin pissailun" kanssa. Kaikkea ollaan kokeiltu. Eri hiekkoja ja pellettejä, vessojen malleja, paikkoja ja määriä. Tämä tuote ihan perusvessan kanssa toimii meillä. Ei enää käydä väärissä paikoissa. Ainoa miinus on haju ja se, että täytyy joka käynnin jälkeen vaihtaa uuteen. Eli näitä siis menee.

Olen ostanut tuotetta jo kaksi kertaa pennulle ja imukyky on loistava. Koira myös tekee aina asiansa alustalle.Erittäin imukykyinen erinomainen alusta pennulle ja pidätysongelmista kärsiville koiruuksille.

Etusivu Lemmikit Koiratarvikkeet Koiratarvikkeet Best4Pets pentualusta 30kpl/pkt

Peti oli meillä käytössä vajaan kuukauden enkä voi todellakaan suositella. Heti ensimmäisen yön jälkeen lankoja rupesi purkautumaan vaikka pedissä ei oltu muuta kuin nukuttu. Parissa päivässä uusi peti aivan nuhjuinen ja rähjäisen näköinen.Olen käyttänyt tuotetta pitkään ja jatkossakin tulen käyttämään

Puuilo tarjouslehti 13

Alustat toimivat paremmin kuin sanomalehdet! Ne imevät enemmän kuin yhden pissan joten helpottaa siivousta!Meille tuli staffinpentu helmikuun alussa ja ostimme ensimmäisen kerran harjoittelualustoja. Olen ollut todella tyytyväinen ostokseen. Alustat eivät sotke lattioita kuten sanomalehti. Haju ja pissa imeytyy siihen hyvin ja se on pennusta miellyttävän tuntuinen tassuihin käyttää. Tulen käyttämään jatkossakin pennuille näitä alustoja.Erittäin imukykyinen ja hajuton. Pehmeä alusta (pentu nukkui sen päällä ennen pissaamista)

2020 koiratarvike.fi esittelee, arvostelee ja lis kyttjien kokemuksia koiratarvikkeita netiss myyvt koiratarvikekaupat. Yhteydenotot yhteys(t)koiratarvike.fiKoiralla kesti hetki tajusta mistä oli kyse, mutta nykyään ne harvat kerrat kun tekee tarpeensa sisälle se osaa tehdä ne hienosti alustalle. Parketti kiittää. Suosittelen!Training pads on loistava tapa opettaa koira pissaamaan ensin yhteen paikkaan ja alustalle, lattian tai muun vastaavan sijaan. Se sisältää jonkinlaista hajustetta, joka saa pennun virtsaamaan. Sivussa on erinomaiset ohjeet padin käytöstä ja miten sitä voi hyödyntää myöhemmin opetettaessa koira sisäsiistiksi. Meillä ainakin toimi! Lisäksi huomattavasti helpompi siivota, kun Training Pad imee itseensä virtsan ja hajut, toisin kuin perinteinen sanomalehti.

On ollut hyvä käytössä ja koirakin on siihen tykännyt/ osunut hyvin pissale mennessään.Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo- myymälästä, mikäli tuotteita on kyseisen myymälän varastossa.Korvaa sanomalehdet pentuaikana, toimii kuten lupaakin. Pitää nesteen sisällään toisin kuin sanomalehdet, huomattavasti miellyttävämpi siivota, ja pentu tosiaan oppi kuin itsestään tekemään tarpeensa padsille! Huonoina puolina mainittakoon suhteellisen pieni koko, joka pienille koirille riittänee hyvin, mutta isolle saisi olla isompi. Lisäksi muovipohja tekee padsista luistavan, mikä saattaa haitata toimitusta, mutta toisaalta sama muovipohja estää lattioita kastumasta ja tekee pissojen siivoamisesta helppoa, niin...Koira vaatii päivittäistä lenkkeilyä ja Suomen oloissa tätä iloa ei voi harrastaa ilman sotkua. Koiralle onkin hyvä varata omia pyyhkeitä sekä tarvittaessa oma kylpytakki. Kylpytakkia voi käyttää myös kesällä viilentimenä, kun sen kostuttaa kylmällä vedellä. Kuraisina aikoina koiraa tulee pestä ja huuhdella jopa useita kertoja päivässä, joten pyyhkeitä tarvitaan useampia. Koirille on kehitetty omia mikrokuituisia tassupyyhkeitä, jotka imevät tehokkaasti likaa ja kosteutta puoleensa. Rukka Soft -sarja on tarkoitettu juuri tassujen puhtaanapitoon ja kuivaukseen. Tassupyyhkeet ovat myös kivan näköisiä, joten niitä voi säilyttää kätevästi vaikka heti eteisessä. Puhtaanapidon helpottamiseksi koiralle voi hommata myös koirien vaatteita. Suojakengät ovat myös kätevät talvi- ja kura-aikaan. Kaikki koiratarvikkeet voi ostaa netistä laajasta valikoimasta.Hyvä imukyky, jos vain osuu koko tuotos paperille. Hieman viistoreuna falskaa ja ohjaa tuotokset lattialle jos tuotos on osittain reunalla. Muovipohja säästää parkettia kun estää läpimenon. Pentu tosin tykkää leikkiä ja repiä padeja, joten välillä on huone täynnä valkoista nöyhtää ja tuotokset lattialla ;)

Alusta saakka käytetty nyt 5kk pennulle. Välillä kun ovat loppuneet jouduttu käyttämään sanomalehteä. Pidämme tästä tuotteesta koska se on sopivan kokoinen, imee hyvin ja pentu tekee sille tarpeensa mielellään. Erittäin hyvä tuote, onneksi tää on keksitty.Olen käyttänyt marsujen häkissä alusena purujen sijaan pyyhkeiden päällä suojana.Marsut hyväksyneet liinat mielihyvin.Aion käyttää jatkossakin.Ostin alustoja koiranpennulleni sisäsiisteyden opetteluun heti kun pentu saapui meille. Alustoissa on hyvä imukyky ja alla muovikerros, joten pissat ei imeydy alustasta läpi lattiaan ja ala haista. Jos pentu innostuu pureskelemaan reiän alustaan, niin alustasta irtoaa nöyhtää jonkun verran.

8in1 Training Pads pissa alusta

Simple Solution Training Pads | Koiranpennut

Simple Solution Training Pads Koiranpennun tarvikkee

Ihan hyvin,mutta pentu mielellään repii ja pelottaa,että syö ja aiheuttaa suolistoon ongelmiaOlemme käyttäneet näitä nyt muutaman kuukauden koiranpennun kanssa ja ovat toimineet hyvin, paljon parempia kuin pelkkä sanomalehti, koska näistä pissa ei oikeasti tule läpi. Ja samaa alustaa voi käyttää useammankin kerran. Ainut ongelma on, että pentu ei aina ymmärrä pissata keskelle alustaa, vaan takatassut saattavat olla alustan reunalla, jolloin pissaa tietenkin valuu alustan alle. Tällöin se leviääkin sitten ihan joka puolelle, kun pohja on muovia. Mutta onneksi pentu enimmäkseen pissaa keskelle alustaa. :)Ostimme pennulle näitä alustoja ajatuksella, että loistava tuote. Houkuttaa pennun käyttämään tätä pissa-alustana. Ei vain toimi meillä. Pentu pissaa mielummin paperille :( tuote itsessään vaikuttaa ihmiskäyttäjän mielestä todella loistavalle. Kerää hyvin pissan eikä tule läpi. Lisäksi helppo kerätä ja heittää roskiin kun ei valuta. Meillä vaan ei toimi.Ei voi kuin suositella. Voittaa sanomalehdet mennen tullen. Kalliimmaksihan nämä toki tulevat, mutta on sen arvoista kyllä.

Lempäälän-Vesilahden Sanomat 28

Ihan sama mitä tämä huipputuote maksaa jos siivousrumba helpottuu näin paljon. Koiruli ulos aina herättyään, leikittyään ja syötyään. Vahinkoja sattuu, mutta pentu oppi nopeasti kehuilla piippaamaan neljä tassua alustalla. Tuote toimii loistavasti etenkin kun aina ei voi olla viemässä pentua ulos tarpeilleen. Reunalle sattuneet hutit on tosiaan syytä siivota mahd pian, muuten ne leviävät pohjakelmun alla muhimaan lattialla. Kyykyn osuessa reunojen sisäpuolelle tuote kestää läpäisemättä jopa 20kg pennun isot pissat ja ainahan alustoja voi viritellä useamman limittäin jos yksi alunen tuntuu pieneltä.Olen ostanut näitä training pads tuotteita pennulleni ja olen ollut niihin tyytyväinen. Pentu antaa niiden olla lattialla paikallaa ja pissa osuu niihin hyvin, ovat myös imukykyisiä. Ainoa negatiivinen asia on niiden väri.Koira repii saman tien sen rikki. Ei tee pissiä ollenkaan siihen. En tiedä johtuuko siitä että on jo tottunut tekemään sanomalehdelle.

Sisäsiisteysalustat tekevät vahinkojen korjaamisesta helppoa ja siistiä. Sopivat erinomaisesti pennun sisäsiisteyskoulutukseen ja pennutukseen, lemmikin kanssa matkustamiseen - autoon.. Meidän reilu 8-viikkoinen kleinspitz alun muutamat hudit pois lukien (ja kun tajusi ettei nämä ole leluja) tekee tarpeensa kakkoja myöten näiden päälle öisin ja jos ei ollakaan tarpeeksi nopeita viemään sitä pihalle. Imee hyvin nesteen itseensä niin ei ole pissaisia tassunjälkiä pitkin lattioita. Olen käyttänyt pissa-alustoja kääpiökoiran pennulla useamman kuukauden. Nämä ovat kyllä ehdottomasti parempi ratkaisu, kuin sanomalehdet! Pentu oppi nopeasti menemään alustalle ja tekemään tarpeensa sille. Alustat ovat siistejä käyttää, eivät sotke lattioita, niinkuin sanomalehdet, eivät vuoda, eikä pissa haise.

Kuukauden ollut käytössä ja voi miten pieni pentu on ottanut tämän omakseen :)Pentu oppi heti käymään padien päällä.Ne ovat hyvin imukykyisiä ja helppoja käyttää.Toimii hyvin ja hyvä imukyky, ainakin kun kyseessä on pieni koira. Paljon parempi kun sanomalehdet!

Loisto alusta muuten,miutta jos pissa osuu reunalle,niin se leviää koko alustan alalle alustan alle.Käytän tuotetta kahdella Chihuahuallani. Pädi imee hyvin nesteen ja hajun. 100 kpl:n paketti on mukavan riittoisa.Kahdella pennulla ollut käytössä ja ovat rahan arvoisia. Imevät erittäin hyvin ja pennut käyvät niillä mielellään. Paketin esittelystä tosin saa sellaisen kuvan, että kestäisi montakin pissakertaa. Meillä ei kumpikaan ole suostunut pissaamaan samaan paikkaan kahta kertaa eli kovin monta käyttökertaa ei yhdestä alustasta tule.

Koiranpentu hiissasi ja repi sanomalehtipapereita, jotka eivät edes ime nykyisin mitään. Korvasin paperit parin päivän jälkeen pissa-alustoilla. Pentu hoksasi heit niiden tarkoituksen, mitä nyt yksin ollessaan joskus silputtaa näitä. Alusta on helpottanut elämäämme paljon. Näitä kannattaa varata erittäin runsaasti, sillä niitä kuluukin. Ainoa huono puoli on, että jos pissa osuu sivuun, pissa leviää alustan alle. Olen hankkinut näiden kaveriksi muutaman pissa-alustakehyksen, joka on helpottanut ongelmaa.Pentumme oppi nopeasti käyttämään alustaa pisuihin. Tuote on erittäin imukykyinen ja pitää myös hajuja hyvin kurissa. Vahinkopisut saa hyvin imeytettyä alustaan lattialta, jolloin ei tarvitse tuhlata paperia niin paljon.

Koiran hygieniatuotteet • Narttusuojat • Kestovaipat koirall

Best4Pets pentualusta 30kpl/pkt - Puuil

Erittäin hyvä pissa-alusta koiranpennulle. Imukykyinen eikä päästä läpi. Pentu oppi nopeasti käymään alustalla.Nämä ovat olleet niin käteviä että en tiedä miten olenkaan josksu käyttänyt sanomalehteä. Pienen pennun kanssa näitä ei edes tarvitse olla jatkuvasti vaihtamassa. Imee hajut ja pissan itseensä.Hyvin imevät ja hajut pitävät pissa-alustat. Kätevät käyttää.Sanomalehtisilpun ja painomusteen sijaan pentulassa käytin imualustoja, joiden ansiosta lattiat pysyvät siistinä ja kuivina. Alustalla on hyvä ottaa jopa haparoivat ensiaskeleet ja imukyvyn ansiosta siinä voi jopa torkkua, myös hajut pysyvät hyvin kurissa!

Ostimme tämän tuotteen pari kuukautiselle pennullemme ja auttoi pitämään pissit ja kakat oikeassa paikassa alustalla. Auttoi sisäsiisteyden oppimisessa. Alustassa on tosiaankin lemmikkiä vetävää hajustetta tai muuta ja sinnehän tuo heti suuntasi. Vähän tietysti teki mieli repiä palasiksi. Pissit ei haise kotona, vetää hyvin (kääpiökoira vaikkei itse itseään sellaisena pidä). Nyt pissii pääasissa ulos, mutta mielenosoituksellisesti päivällä tekee kakit keskelle mattoa. Se ei ole kyllä alustan syytä. Suosittelen.Todella hyvä tuote opettaa koira sisäsiistiksi. Jos jotain toivoisin niin tarjolle myös isompaa kokoa.Saimme pentupaketin mukana näitä varavessoja ja meidän pentu oppi äkkiä sisäsiistiksi! Plussaa on kun hajusteeton eli ei haise ollenkaan.Tuote on erinomainen pikkupentuaikana. Pentujen elinolot pysyvät siistinä ja nopeasti oppivat tekemään tarpeensa alustalle. Vähän isompana pennut kyllä alkoivat repimään alustoja, kun huomasivat, että niistä tulee mahtavaa valkoista silppua :) Käytän alustoja myös synnytyksessä alustana. On helppo siivota nopeasti synnytyksen jälkeen emolle ja pennuille puhdas ja kuiva "maitobaari".

Puuilo toukokuun tarjouslehti by Puuilo - issu

Ostin aiemmin kokeiluksi muutaman kappaleen. Tosi toimiva tuote. Pentuni rupesi tekemään siihen heti tarpeitaan. Sen jälkeen olen ostanut paketissa enemmän kerrallaan. Nyt pentuni on 5kk ja en enää pidä koko ajan niitä lattialla koska koira tykkää repiä ja syödä niitä ja muutenkin kuljetella ja leikkiä niillä. Mutta aina kun huomaan että se etsii pissapaikkaa niin vien alustan sen eteen ja siihen se useimmiten tarpeensa tekee. Tykkään tuottesta tosi paljon! ?Ostetaan tuotteen jatkuvasti, helppo käyttää, siisti. Helpottaa koiran elämää.

Olen käyttänyt kyseistä tuotetta jo useamman kuukauden ajan ja ollut todella tyytyväinen. Ilman emme tulisi toimeen. Simple Solution Eco-Care sisäsiisteysalustat tekevät koulutuksesta vaivattomampaa ja siistimpää. Samat alustat toimivat myös koiran synnytyksessä tai jos koiralla on esimerkiksi ripuli Ostin tuotteen ensimmäisen kerran parivuotta sitten kahdella koiralleni kun olivat pentuja toimi silloin jo moitteettomasti koirat jotenkin haistoivat että tämä on pissa alusta ei tarvinnut kuin kerran opastaa ja asiat hoituivat siihen. Nyt ostin uudelle tulokkaalle myös näitä ja toimivat edelleen upeasti :)

EO

Tuote on ollut todellinen pelastus öisin ja kun pentu on joutunut olemaan yksin. Ison koiran pennulle tietysti hieman leveämmät arkit olisivat kätevämpiä: nyt joutuu käyttämään kahta hieman sisäkkäin eli pakkaus kuluu tuplanopeudella. Toimiva tuote joka tapauksessa, suosittelen.Olen käyttänyt heinäkuussa syntyneelle pentueelle näitä. On huomattavasti siistimpi käyttää kuin perinteinen sanomalehti - ei hajuja - ei sotkua. Lisäksi tuntuu, että pennut oppivat paljon nopeammin tekemään tarpeensa tähän paperille.

Tuote on sinällään toimiva, mutta pentumme ei luvatusta houkuttelevasta tuoksusta huolimatta hakeudu lähes koskaan alustalle. Tuotteen imukyky on kuitenkin erinomainen, käyttää sitä sitten alustana tai jo lattialle sattuneen vahigon kuivaajana.Muutaman kerran pentu on innostunut riepottelemaan alustoja, mutta ei ole ollut kiinnostunut hötäkässä irronneista paloista. Tuote on tuntunut siis turvalliselta siltäkin kannalta. Koiran sisäsiistiksi kouluttaminen on pitkäjänteistä työtä ja on suositeltavaa viedä koiranpentu mahdollisimman usein ulos tekemään tarpeensa. Sisäsiisteysalustat kuitenkin helpottavat siivoamista jos ja kun vahinkoja kuitenkin sattuu. Alustojen haju (ihminen ei haista tätä) houkuttaa koiria tekemään tarpeensa siihen eikä esimerkiksi matolle. Koira etsii yleensä alustaa, joka ei luista jalkojen alla. Tämän vuoksi sisäsiisteysalustojen alle on hyvä laittaa jotain liukumatonta. Käytän tätä tuotetta jo vuoden, ekaksi pentuna ja nyt myöhemmin aikuisena. Koira on niin pienikokoinen aikuiseksi koiraksi (1kg) joten ei pysty pidättämään niinkauan kuin meidän toinen koira.

Ostin alustoja pennullemme ja alusta asti se kävi niiden päällä nätisti pissalla. Myös vieraassa paikassa se osasi hakeutua alustalle tarpeilleen. Alustat olivat paljon parempia imukyvyltään kuin esim. sanomalehti, eikä ollut hajuhaittoja. 2010 mm 5,90 sisäsiisteysalustat auringonkukansiemen 15 kg heittovarsi +pallot ruoka-astia alustalla 2-0S. Best4Pets Sisäslisteysalusta heittovarsi Laatu 100 % raidallinen Alustat otettiin heti käyttöön kun pentu tuli meille reilun 7vkon ikäisenä. Hyvin imevät ja miellyttävän tuntoiset alustat, joiden avulla pentu pääsi hyvin harjoittelemaan sisäsiistiksi opettelua.

Samankaltaisia tuotteita

Melko hintaviahan nämä ovat, mutta todella helppokäyttöisiä eivätkä sotke (vrt. sanomalehtien muste kastuessa). :)houkuttelevaa tuoksua en itse haista eikä koirakaan, koska välillä pisu oli muullakin alustalla. Imukyky on hyvä, voi odottaa useammat pisut samaan aluseen eikä ala haisemaanToimii hyvin pissa-alustana. Ainoa miinus on, että jos pissa osuu reunalle niin silloin uitaa sen alustan alle

Lemmikki otti tuotteen hyvin vastaan, koska on käyttänyt tuotetta pennusta asti. Erittäin imukykyinen eikä laske hajuja läpi. Toimii meillä erinomaisesti!Ostin tämän koiran pennulle, sillä halusin tietää olisiko näistä alustoista enemmän hyötyä kuin esim. sanomalehdestä. Alusta asti pentu hakeutui alustalle ja olin yllättynyt kuinka hyvin alusta imee nesteen. Vaikka töistä kotiin tullessa olisikin pissat alustalla (pentu on melkein jo sisäsiisti), ei kotona leijaile mitään tuoksuja. Lisäksi alusta ei vuoda ja on helppo hävittää. Kyseessä on pieni koira ja alusta aika iso, joten sopii myös isommalle pennulle.

Tuotteen ominaisuudet ovat hyvät, eli imukyky ja "hajuttomuus". Nyt 11 viikkoinen pentu ei vain oivalla mikä niiden funktio on. Eli vahingot lattialle.Tämä tuote on niin tarpeellinen että ilman emme tulisi "Santun" kanssa toimeen, kyseessä on pieni Chihu poika joka lähtee ulos vain jos sää näyttää ikkunasta katsottuna miellyttävältä(ei sadetta eikä liian kova pakkanen) hän osaa käydä VC:ssä tai matkoilla junassa tai vieraisilla ollessa tarpeen toimittaminen onnistuu Kiitos TRAINING PADS;sin.Pentu pysyy puhtaana, eikä likaannu sanomalehden musteesta. Tuote on hyvin imukykyinen ja suojaa hyvin lattian.Meidän koiranpentu on oppinut pissaamaan näille alustoille todella hyvin. Alustat ovat paljon järkevämpi vaihtoehto kuin sanomalehti, ne imevät pissan täydellisesti eikä pissa jää haisemaan ollenkaan. Myöskään lattia ei jää märäksi alustan muovisen pohjan ansiosta.Vaikka kaksi pikkukoiraamme ovat jo ylittäneet pentu-iän, niin nämä ovat meillä hyvässä käytössä, ihan huippu "varavessa"! Padien hinta tuntuu turhan korkealta, mutta toisaalta imukyky ja hajunsitominen ovat sen verran hyviä, että pienten koirien varavessakäytössä parin padin viikkomenekki ei budjettia pääse kaatamaan. Padien alla pidetään kylläkin meillä vielä muovialustaa. Teoriassa padille oikeaoppisesti sihdatut, mutta toppaamattomalle reunakaistaleelle sijoittuneet pissat meinaan leviävät ikävästi (ewwww).

Muut asiakkaat ovat tilanneet lisäksi nämä tuotteet

 1. Kyseinen tuote on hintansa arvoinen. Se on kooltaan hyvä: huonommallakin tähtäyksellä pissa päätyy tod.näk. alustalle. Pentu oppi heti menemään sen päälle tarpeilleen. Imukyky on hyvä eli isot pissat imeytyy hienosti eikä se ala haisemaan, vaikka siinä olisi muutama läikkä jo entisestään.
 2. Tuote on hyvä ja kestää ihan hyvin kosteuden imien sen itseensä. Toisinaan jos kosteus ollut kauan tuotteessa ei pidä enää niin hyvin vaan päästää läpi. Hinta on hieman korkea.
 3. Best4Pets sisäsiisteysalustat soveltuvat erinomaisesti koiranpentujen sisäsiisteysharjoitteluun ja auttavat pitämään kodin siistinä ja hygieenisenä. Pakkaus sisältää 30kpl erittäin imukykyistä alustaa (koko 60cm x 60cm, alustan paino 40g). Lisäksi alustassa on hajustetta, joka houkuttaa koiran tekemään tarpeensa siihen. 
 4. Alustoilla on jatkettu sitä sisäsiisteyskoulutusta, jonka kasvattaja on omilla pissa-alustoillaan aloittanut. Pentu on hyvin osannut valita paikkansa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lattialla voisi vielä mitään mattoja pitää. Meillä laajin alusta ohiampumisten välttämiseksi. Kestää useamman kuin sen yhden käyttökerran.
 5. kuin hyvin odotuksiamme. Imukyky vallan loistava. Koiramme tekee kaikki "yövahingot" training padsin päälle.
 6. Alustat soveltuvat myös vanhoille ja sairaille koirille, joilla on vaikeuksia virtsan pidättämisessä. 
 7. Ostin tämän parisen kuukautta sitten alennuksesta, muuten on hieman turhan kallis. Hieno panta, vaikuttaa hyvin kestävältä, ollut meillä päivittäisessä käytössä. Ainakin toistaiseksi on vaikuttanut erittäin hintansa väärtiltä.

Kätevä ja siisti käyttää. Siistin näköinen. Hyvä imukyky ja hajuton.Meillä on ollut vaikeuksia saada pentu sisäsiisiksi ja luulimme kokeilleemme jo kaiken mahdollisen, kunnes myyjä ehdotti meille simple solution training padseja. Pentumme tottui liinoihin heti, ja jo ensimmäisestä päivästä alkaen aloimme siirtää liinaa vähitellen ulko-ovea kohti ja lopulta pentu oppi pyytämään ulos tarpeilleen. Meni max pari päivää ja pentumme oppi sisäsiistiksi!Pissa-alustat ovat toimineet hyvin sisälle pissailevan pennun kanssa. Alustat imevät pissan hyvin, niitä ei tarvitse vaihtaa heti yhden pissan jälkeen ja niistä ei jää jälkiä lattiaan. Jos koira pissaa hiemankin ohi alustan, pissa leviää alustan alla pahimmillaan koko alustan alueelta, jos käytössä ei ole alustoille tarkoitettua "kehikkoa".

Haluatko ostaa tämän lehden?

Imaisee pissat ja pinta tuntuu kuivalta. Hyvä imukyky ja hakkaa mennen tullen markettien vauvanhoitoalustat (baby liberi ja muut vastaavat).Olen käyttänyt alustoja pennun sisäsiistiksi kouluttamista varten. Alusta voisi olla hieman isompi. Löysin jostain myös isompia alustoja ja ne oli kätevämpiä. Mutta loisto tuote siis! Ei haise painomuste sanomalehdistä ja helppo siivota!Ostin tuotteen vajaa kuukausi sitten ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Meillä on Venäjäntoy pentu, joka näillä säillä ei aina haluaisi ulos lähteä, joten jos vahinko kerkeää sisälle tulla nii se ei haittaa (0,63€/l) SISÄSIISTEYSALUSTAT / pkt Vain myymälästä! NOUTONA Esim. Ei jälleenmyyjille

Pentukoira opettelee sisäsiisteyttä

 1. Hyvä ja imukyinen, meillä tulee vaan aika paljon käytettyä niin voisi olla edullusempikin..
 2. en ei haista tätä) houkuttaa koiria tekemään tarpeensa siihen eikä esimerkiksi..
 3. Pentujen kanssa helppo tapa opettaa sisäsiisteyttä. Olivat oppineet alustoille jo ennen luovutusikää.
 4. KUMIANKKA. 9. BEST4PETS SISÄSIISTEYSALUSTAT Nopeasti kuivuvat sisäsiisteysalustat pennuille tai seniorikoirille. Ei vuoda läpi. Paketissa 30 kpl
 5. Ennen pidin pentujen pissa-alustana sanomalehtiä ja niitä piti olla kauhea pino ettei lattiat kastuneet. Tämä on ihan huipputuote opetettaessa koiranpentua sisäsiistiksi. Olen kokeillut kolmea tällaista alustaa ja tämä on suosikkini. Samalla valmistajalla on myös hyvä tuote pissojen siivoamiseen. Käytän tätä myös inkontinessivaivasta kärsivälle koiralle alustana kun se nukkuu lapsen sängyssä, jos sattuu pääsemään vahinko.

Hyvinb imevät kosteuden lattialta. Mutta miellä ongelmaksi muodostu kun pentu otti ja söi osan yhdestä alustasta. Sillä seurauksella jouduttiin eläinsairalaan tiputukseen yms. Itse laikkaukseen ei jouduttu vaan nyt odotellaan tuleeko uloste normaalia tietä ulos. Ulosteeen mukana oli jo alustan kuituja. Imevät hyvin pissan ja hajun! Eivät jätä ikäviä lätäköitä joihin pentu astuu ja jättää märkiä tassunjälkiä joka paikkaan kuten sanomalehtiä käytettäessä.Aivan ihana keksintö pennun omistajalle. Pentu tajusi heti, että näille alustoille pissataan ja ovat olleet tosi helppokäyttöisiä sekä pitkäkestoisia. Ei siis tarvitse yhden pissan jälkeen vaihtaa uuteen..Olen nyt syöttänyt kyseistä ruokaa vajaa 6kk ja koirat tykkäävät todella ja ruoka sopii heille. Karva kiiltää ja ulostekasat sopivia. On hyvä ruoka!Hankin tuotteen kun on pentuja. Nyt sitä tarvitsee 4kk norwichinterrieri Likka joka juoksee hädän tullen sille tai vähän viereen. Olen tyytyväinen sen helppoon ja siistiin käyttöön.

Nämä olleet meillä käytössä jo vuosia. Kotona meillä kahdeksan koiraa ja vasta syntynyt pentue. Pennun sisäsiisteyttä opettaessa ehdottomia. Samoin nmäyttelyreissuilla ulkomailla, jossa käymme aikapaljon. Kätevä myös synnyttävän nartun alle, imee hyvin ja on kuivanoloinen. Helppo vaihtaa siinä pentujen tulon välissä.Toimiva. Pentu oppi heti eikå tee ohituksia. Helppo pakata myös mukaan ja toimii, koska pentuni tunnistaa juuri tämän alustan. Pienelle koiralle riittoisa, ei tarvitse heti enismmäisellä kerralla heittää pois, koska imaisee hyvin nesteen ha hajun.

Viestisi on lähetetty! Lähetä viesti ilmoittajalle Laura. Sisäsiisteysalustat koiranpennulle Liina laitettiin pienen maton alle, johon pentu on pari kertaa pissannut. Liinan laitto maton alle myös esti pennun repimästä liinaa, koska hampaita pitää kokeilla kaikkeen. Pentu on ollut nyt runsaan viikon uudessa kodissa ja lähes sisäsiistinä, koska ulkona käytetään 4-5 kertaa päivässä. Liina suojelee tarvittaessa hyvin puulattiaa.Pentu oppi nopeasta oikealle paikalle tekemään tarpeensa. Pissialustoilla hyvä imukyky, huomattavasti parempi kuin sanomalehdellä. Suosittelen!Käytin ensimmäistä kertaa pentujen kanssa näitä ja ensimmäinen alusta mikä ei läpäise mitään. Puulattiat pysyi kunnossa näiden avulla, suosittelen :)Huonesiisteyttä koitettiin opetella. Imukyky on erittäin hyvä, ei niinpaljoa pissatassun jälkiä paperin vieressä kuin aiemmin sanomalehden kanssa. Miinuksena että reunalle osuneet pissat levisi alustan alle, ollen koko lattia alustan alla märkä. Ja sitten näitä on ylikiva repiä palasiksi, sitä höttöä oli sitten lattiat täynnä. Sopii hyvin "paperille opettamiseen", ja kun on pentu oppinut paperin tarkoituksen, niin vaihtaa johonkin muuhun.

Ostin ihan sattumalta kokeeksi ensin toisesta paikasta 6 kappaletta. Pentu saapui kotiin ja osui heti vaipalle. Sitten menimme Mustiin&Mirriin ja sieltä löytyi isommissa pakkauksissa tuotetta. Lattia vaipan kanssa on paljon helpompaa. Suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta. En vaihtaisi mistään hinnasta sanomalehteen.Viimeisen kahden pentueen aikan olen käytänyt Trainin padseja ja erityisen tyytyväinen olen tuotteen haju kontrolliin.Vaikuttaako lehti kiinnostavalta? Voit lukea koko lehden valitsemalla "Lisää ostoskoriin". Mukavia lukuhetkiä!Pentu oppi heti käyttämään alustaa ja sa alusta imi pissat hyvin sisäänsä. Kuivui myös nopeasti, eikä haissut ainakaan ihmisnenään ja alustaa voi käyttää ainakin kolmen pissaamisen ajan.

Toimi myös niin, että jos vahinko sattui muualle kuin alustalle, niin alusta nurinpäin lammikon päälle ja itse kävelemään alustan päälle, jollin se imi tehokkaasti esim matosta pois pissan. Erittäin imukykyiset alustat! Meillä ei sanomalehdet säilyneet ehjinä eikä ne imeneet mitään,niin nämä olivat loistava löytö! Suosittelen ehdottomasti jokaiselle pennulle! :)..pennun kotiutuessa vasta viikonloppuna. Tuote oli helppo löytää ja padit vaikuttavat laadukkailta. Hyvä hinta-laatu suhde!Tosi imukykyinen ja pitää hajut täysin poissa. Alustat olisivat täydellisiä jos niiden pohjassa oli pari teippiä, että pysyisivät paikoillaan.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

 1. Imukykyinen ja hajunpitävä pissa-alusta. Pentujen lisäksi mainio tapa esimerkiksi pissattaa alustaan tottunut koira laivamatkalla hytissä, kun ei halua viedä koiraansa siihen kannella olevalle hiekkalaatikolle pissalle.
 2. Erittäin hyvä pennun sisäsiisteyden opetteluun. Nykypäivän sanomalehdet häviävät näille "sata-nolla". Helppo ottaa mukaan. Pentu tunnistaa alustan vieraassakin paikassa.
 3. Meidän pentu oppi heti tekemään tarpeensa näille alustoille. Ovat juuri sopivan kokoisia.
 4. Tämä on hyvä, pentu tekee tähän igan mieluusti. Jostain syystä tämä myös maistuu, koska maistekevar ja repivät näitä.
 5. Aikuinen koirani oli kipeä ja liikunta oli rajoitettua joten tästä alustasta oli suuri apu koiralleni .
 6. Ostin pennuilleni pissa alustaksi ko tuotteen. Kun pentu pissaa alustalle se päällimmäinen "kangas" nousee koholle ja pennut tykkäsivät sitten repiä sitä. Muutenki he enempi käytti hampaita ko tuotteeseen. Valitettavasti en käytä enää tuotetta laadun ja hinnan puolesta. Käytän pennuillani ihmisvauvojen "pissa alustoja". Ne ovat halvempia ja imukykysisempiä ja jostain kumman pyystä pennut ei repineet näitä alustoja.
 7. Ollaan käytetty näitä meidän villakoiran pennulla, ja hyvin toimii! Koira tekee mielellään näille ja mikä parasta; ei pissatassuja tai painomusteläiskiä lattioilla!

Ensimmäistä kertaa käytössä ja olen ollut todella tyytyväinen. Pentu oppi heti löytämään alustat ja lattian siivoaminen on jäänyt todella vähäiseksi!Tuote toimii hyvin pentulaatikossa, jo parin viikon ikäinen pentu oppi tekemään sen päälle tarpeensa ja pentulaatikko säilyi normaalia siistimpänä.

Tilaa uutiskirje ja voita kaasugrilli (arvo 699 €)!

Tuote on toiminut viidelle bichonin pentueelle erittäin hyvin. Pissapapereina ei ole tarvinnut käyttää painosmusteisia sanomalehtiä Pennut pysyneet "valkoisina" tämän tuotteen ansiosta.Meillä kävi niin, ettei pentu ymmärtänyt tai uskaltanut tälle alustalle kuitenkaan tarpeitaan tehdä. Sanomalehdelle oli tehnyt, mutta jostain syystä ei tehnyt tälle alustalle eikä enää sanomalehdellekään. Muutamaa vahinkoa lukuun ottamatta pentu ei enää tehnyt tarpeitaan sisälle tuotteen oston jälkeen, joten kaipa voisi sanoa, että se toimi! :D Muutaman kerran tällainen alusta löytyi tuhansiksi palasiksi revittynä kun tulimme töistä kotiin. Muovipinnoite voi siis olla myös vaarallinen, jos joutuu kurkkuun, mutta meillä ei onneksi niin käynyt. Sisäsiisteysalustat pentukoirille sisäsiisteyden opetteluun. Alustan koko on 54 x 57 cm. Simple Solution Training Pads (14 kpl). Sisäsiisteysalustat pentukoirille sisäsiisteyden opetteluun Alustoissa ei kuitenkaan ole tarrakiinnistystä, jonka vuoksi vauhdikkaalle päälle sattuessaan pentu sai alustat rullalle pitkin poikin. Laitoimme lopulta alustat kiinni lattiaan vähäisellä teipillä ja ongelma oli ratkaistu. Suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta!Olen käyttänyt tuotetta n. puolivuotta koiran pennun sisäsiisteyden opettamiseen. Yllätyin iloisesti, että tuote oli yleensä saatavissa ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Pentukoirani on halunnut alusta asti tehdä vain tuotteelle tarpeensa ja kodin matot ovat saaneet olla rauhassa. Tuotteessa on haju, joka houkuttelee koiranpentua tekemään tarpeensa sille ja tuota hajua ei ihminen haista eikä se haise huoneilmassa.

Tavaratalot & Aukioloajat

Todella imukykyinen, ei falskaa reunoista ja täyte pysyy ehjänä alusen sisällä eikä murene. Kestää useammatkin ja isommatkin pissit. Meillä vakikäytössä kylpyhuoneen lattialla koiran kanssa jolla pidätyskyky ongelmia. Erittäin hyvä laatu!Todella hyvä tuote. Odotin jo kauhulla aikaa sanomalehtien kanssa, mutta sitten huomasin nämä aluset. Imee kosteuden hyvin ja pentu tekee tarpeensa mielellään alustalle. Näiden kanssa on myös mukava leikkiä, koska rapisevat pennun mielestä ihanasti!

No results found

 1. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
 2. Erittäin toimiva ratkaisu sisäsiisteyden opetteluun. Meillä pentu käy aina alustalla eikä vahinkoja muualle taloon käy juurikaan
 3. Käymme paljon asioimassa Mustissa ja Mirrissä ja tämä tuote on ollut hyvä ison kokonsa takia sillä padit riittävät pitkään ne on pakattu siististä ja ison paketin hinta on mielestäni kohdallaan tuotetta on aina ollut saatavilla ja pentumme mieluusti käyttää näitä tarpeisiinsa kertaakaan ei ole revitty riekaleiksi. Pakettia aina haistellaan innoissaan hännät heiluen ja tullaan ovelle vastaan iloisesti tämän nähdessään. erittäin tervetullut paketti aina Mustin ja Mirrin hyllyltä.
 4. Ostimme näitä koiranpennun sisäsiisteyden opettelun tueksi ja olemme olleet oikein tyytyväisiä. Muovitetun pohjan ansiosta pissat ei tule läpi, eikä lattioita tarvitse olla koko ajan pyyhkimässä. Paperit kestävät monta käyttökertaa pienellä koiralla.
 5. loistavia alustoja pennuille sekä toimii myös vanhuskoirilla joilla pidätyskyky on heikentynyt.
 6. Training pads on hieno ja kohtalaisen hajuton keksintö ei ihan sisäsiistille koiralle. Pissa ei ehdi haisemaan jos vahinkopissat on tullut.
 7. Meidän kleinin suuhun on maistunut oikein hyvin. On varsin näppärän kokoisia pienelle koiralle.

Olen käyttänyt pentueellani Simple Solutions Training padseja, ja olen kokenut nämä todella käytännölliseksi. Pissa jää alustaan, ja ei täten leviä ympäri asuntoa pentujen tassujen mukana. Helpottaa siivoamista suuresti. Ei enää paluuta sanomalehtien kanssa pelleilyyn!Pissialusta toimii moitteetta. Ei kastele pennun jalkoja, sillä imaisee pisun sisäänsä. Hajuton ihmiselle, ilmeisesti joku tuoksu houkuttaa koiranpentumme juuri alustalle asioimaan. Oikein hyvä tuote.Siisti ja hajuton , jo vuoden käytössä , erinomainen hätäapu venyviin työpäiviin ; toimiiOstin näitä ensimmäisen kerran heti chihuahuani saavuttua pentuna luokseni. Koira oppi nopeasti käymään näillä papereilla ja nämä ovat alusta asti toimineet täydellisesti. Imevät hyvin pissan ja jonkin verran mielestäni myös ehkäisevät pissan hajun leviämistä. Koirani on nyt jo 4-vuotias, mutta erittäin aktiivisen rakkonsa vuoksi koirallani on edelleen aina tällainen pissapaperi eteisessä ja käyttää sitä edelleen päivittäin, erityisesti yöaikaan. Yksi paperi imee useammat chihuahuan pissat ennen kuin paperi pitää vaihtaa uuteen. Käytössä ehdottomasti parempi kuin esimerkiksi sanomalehti.Koiranpentu osaa tehdä asiansa näille silloin kun ei ehdi/pääse ulos. Jostain syystä kylläkin pentu keksi alkaa pureskella alustaa tässä viime aikoina.Ennekin todennut, että tämä on erittäin hyvä, ellei täydellinen, pissialusta pennulle. Hyvin ohjaa pissimään paperille

 • Kiinteistön ylläpidon kustannusindeksi 2018.
 • Kypärähuppu windstopper.
 • Mustasilmäsusannan kasvatus.
 • Parketti irti lattiasta.
 • Reijo salminen laulaja.
 • Tukivirke.
 • Lomaroine mökki 1.
 • Auton maalipinnan korjaus itse.
 • Cities skylines gamedebate.
 • Kasvatustiede avoin yliopisto jyväskylä.
 • Macbook air 13 akku.
 • Maahanmuuttovirasto isolla vai pienellä.
 • Marin surma.
 • Inferiorinen.
 • Karvojen vahaus.
 • Restel henkilökuntaedut.
 • Golf wang shoes.
 • Kali bregenz programm.
 • Windows 7 obsolete date.
 • Polven tähystys paraneminen.
 • Warlock deck guide.
 • Makita laser.
 • Työterveys ja turvallisuus.
 • Hjk 06 jääkiekko.
 • Kooikerhondje hinta.
 • Jaana tuominen linkedin.
 • Lounas savio.
 • Playstation 3 slim 500gb.
 • Atolli oy taloustiedot.
 • Bmw vin decoder motorcycle.
 • Luomukurssi pohjois savo.
 • Kobo aura.
 • Laufbekleidung kinder.
 • Seikkailukuopio.
 • Kylmänä marinoitu paahtopaisti.
 • Ytk asiakaspalvelu.
 • Isaac hayes discography.
 • Viherkatot suomessa.
 • Mies yrittää saada mustasukkaiseksi.
 • Pk 35 vantaa.
 • Girl names starting with s.