Home

Angels lyrics within temptation

Λαμπερέ άγγελε, πιστεύω ήσουν ο σωτήρας μου όταν σε είχα ανάγκη. Τυφλωμένη απ'την πίστη, δε μπορούσα να ακούσω όλους τους ψίθυρους, τις προειδοποιήσεις καθαρά. Αν δω τους άγγελους θα τους οδηγήσω σε σένα. Τώρα δεν υπάρχει διέξοδος, έλεος πλέον δεν υπάρχει. Καμία μεταμέλεια γιατί ακόμα θυμάμαι το χαμόγελό σου όταν με πλήγωσες. Este mundo pudo haberte fallado, eso no te da la razón del porque pudiste haber escogido otro camino en la vida. 2016. Angel A Best Of. Gothic Metal, Lionheart. MC Compilation Limited Edition. Stand My Ground. Forsaken. Angels. Aquarius Aceasta lumea poate te-a facut sa esuezi, Nu-ti da un motiv pentru Faptul ca ai fi putut alege o alta cale in viata Within Temptation - Angels Lyrics Within Temptation. Popular Right Now. Teeth5 Seconds Of Summer; I Warned MyselfCharlie Puth; Deen AssalamSabyan Gambus Watch the video for Angels from Within Temptation's The Silent Force for free, and see the artwork, lyrics and similar artists

Parıldayan melek inanıyorum ki benim muhtaç zamanlarımdaki kurtarıcım sendin. Sadakat gözlerimi kör etti, duyamadım tüm o fısıltıları, uyarılar o kadar açıktı ki. Melekleri görüyorum, onları senin kapına yönlendireceğim. Artık kaçış yok, bundan sonra merhamet yok vicdan azabı duymak yok çünkü hala hatırlıyorum beni parçalara ayırırkenki o gülüşünü. Uzeo si moje srce Zaveo me odmah na početku Pokazao si mi snove, Da su se barem ostvarili Prekršio si obećanje i učinio da shvatim da je sve bila laž Sädelev ingel, ma usun Sina olid minu päästja, kui hüüdsin appi Usust pimestatud, ei kuulnud Kõik sosinaid, selget hoiatust Näen ingleid nüüd Juhatan nad sinu uksele Ei ole enam pääsu Ei enam halastust Ei enam kahetsust, sest mäletan selgelt Naeratust, mille saatel rebisid mind puruks Sparkling angel Malaikat yang berkilauan I believe Aku yakin You are my saviour Kaulah penyelamatku In my time of need Saat aku membutuhkan. Blinded by faith Buta oleh keyakinan I couldn't hear Tak bisa kudengar All the whispers Semua bisikan The warning's so clear Peringatan yang amat jelas itu Within Temptation - Angels Official video for Angels by Within Temptation. Off of The Bener bener ANGEL banget.

Du tok hjertet mitt Bedro meg fra begynnelsen Du viste meg drømmer Jeg ønsket at de hadde blitt sanne Du brøt et løfte og fikk meg til å innse Alt var bare en løgn Kunne ha vart for alltid Nå har vi kommet til slutten Ángel destellante creí que eras mi salvador(a) en mi momento de necesidad cegada(o) por fe no pude escuchar todos los susurros, las advertencias tan claras veo los ángeles, los guiaré hasta tu puerta ya no hay escapatoria, ni más piedad sin remordimiento porque aún recuerdo.

Blistavi anđele, nisam vidjela Tvoje mračne namjere, tvoje osjećaje prema meni Pali anđele, reci mi zašto? Koji je razlog, trn u tvom oku? Vidim anđele Odvest ću ih do tvojih vrata Više nema bijega Nema ni milosti Nema žaljenja jer se još uvijek sjećam Osmijeha kad si me slomio Do sorriso de quando me dilaceraste Pegaste meu coração, Enganou-me desde o começo Tu me mostraste teus sonhos, Eu desejei que eles se tornassem realidade Quebraste uma promessa e me fez percebe Que tudo era só uma mentira Poderia ter sido eterno Agora, chegamos ao fim

Популярные песни

The song is about betrayal (the hitchhiker being taken in, attacked and "killed") and the vengeance which follows (the "angels" who seek revenge on behalf of the dead women) - it's human nature to want revenge if someone has wronged you so this meaning fits with the song. Not that I'm in the song writer's head or anything, so I'm just leaving my best guest :) Szikrázó angyal, hiszem, Hogy te voltál megmentőm, mikor szükségem volt rád. Elvakított a hit, nem hallottam A suttogást, a figyelmeztetést. De már tisztán látom az angyalokat, Ajtód elé vezetem őket, Nincs menekvés, Nincs többé kegyelem, Nincs lelkiismeret-furdalás, mert még emlékszem Mosolyodra, mikor eltaszítottál engem. you are at : home > Within Temptation Lyrics > Angels Lyrics. Sparkling angel I believed You were my saviour in my time of need. Blinded by faith I couldn't hear All the whispers, the warnings so clear

Within Temptation - Angels Lyrics Genius Lyrics

Μου έκλεψες την καρδιά, με εξαπάτησες απ'την αρχή. Μου έδειξες όνειρα μακάρι να γίνονταν πραγματικότητα. Αθέτησες την υπόσχεση σου και με έκανες να δω πως ήταν όλα ψέματα. Θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα μα τώρα φτάσαμε στο τέλος. ,לקחת את לבי רימית אותי מההתחלה ,הראית לי חלומות הלוואי שיהפכו הם למציאות הפרת הבטחה וגרמת לי להבין שהכל פשוט היה שקר יכול היה להימשך לעד עכשיו הגענו אל הסוף Μου έκλεψες την καρδιά, με εξαπάτησες απ'την αρχή. Μου έδειξες όνειρα μακάρι να γίνονταν πραγματικότητα. Αθέτησες την υπόσχεση σου και με έκανες να δω πως ήταν όλα ψέματα. Lyrics to Angels by Within Temptation from the The Silent Force [Bonus Track] album - including song video, artist biography, translations Written by: MARTINUS J. E. MARTIJN SPIERENBURG, ROBERT WESTERHOLT, SHARON J. DEN ADEL. Lyrics © Universal Music Publishing Group Lyrics for Angels song performed by Within Temptation: `Sparkling angel I believed you were my saviour in my time of need. Blinded by faith I couldn't hear all the whispers, the warnings so...

Within Temptation~ Angels ~lyrics - YouTub

Třpytivý anděli, nemohla jsem vidět tvoje zlé úmysly, tvé city ke mně padlý anděli, řekni mi proč co je ten důvod, ten osten, v tvém oku? Vidím anděly, přivedu je ke tvým dveřím teď už nemůžeš utéct, žádné slitování, už ne žádná lítost, protože si stále pamatuji ten úsměv když jsi mě dostal na dno Ошибки, замечания, пожелания по переводу? — сообщите нам Within Temptation's official music video for 'Angels'. All rights to this song belong to 'Within temptation' and 'Roadrunner records'. Within Temptation~ The Silent Force: Angels

Angels - Within Temptation Текст и перевод песни Lyrsens

Слова песни Angels Within Temptation. Исполнитель: Within Temptation. Альбом: The Silent Force (2004) ویدیو Labyrinth97 از کانال SabaNaderi79 Within Temptation, angel, Lyrics, temptation. Within temptation - angel lyrics. SabaNaderi79. دنبال کردن Within Temptation - Angels. Angels. Within Temptation. 04:02. Слушать Hai preso il mio cuore, mi hai ingannato sin dall'inizio lei mi ha fatto vedere i sogni, tu vuoi che si avvera hai rotto la promessa e mi hai fatto capire era tutto solo una menzogna avrebbe potuto essere per sempre ora abbiamo raggiunto un fine.

Naeratus, mille saatel rebisid mind puruks Sa röövisid mu südame Petsid mind algusest peale Näitasid mulle unelmaid Ma soovisin, et need saaksid tõeks Murdsid lubadusi, panid mind mõistma See oli kõik ainult suur vale See oleks võinud kesta igavesti Ent nüüd oleme jõudnud lõppu Säkenöivä enkeli, en kyennyt näkemään Tummia aikeitasi, tunteitasi minua kohtaan Langennut enkeli, kerro minulle miksi? Mikä on syysi, oka silmässäsi? Näen enkelit, Ohjaan ne ovellesi Ei enää pakoa, Ei enää armoa Ei katumusta, koska muistan vielä Hymysi kun revit minut kappaleiksi Jij nam mijn hart Bedroog mij vanaf het begin Jij toonde mij dromen waarvan ik wenste dat zij bewaarheid werden Jij verbrak een belofte en deed me beseffen dat alles gewoon gelogen was

26 Best Breakup Songs Of All Time

The song is about her trusting someone with all her heart and them acting like they felt the same and then betraying her by murdering her and that's why she says she can she angels maybe what I see anyway. Du nahmst mein Herz Täuschtest mich von Anfang an Du zeigtest mir Träume Ich wünschte, sie würden wahr werden Du brachst das Versprechen und ließest mich erkennen Es war alles nur eine Lüge Es hätte für immer sein können Nun haben wir das Ende erreicht Within Temptation - Angels lyrics. Angels by Within Temptation. Sparkling angel I believed. you were my saviour in my time of need. Blinded by faith I couldn't hear Kau mengambil hatiku Menipuku dari awal Kau memperlihatkanku mimpi, Ku harap itu menjadi kenyataan Kau mengingkari janji dan membuatku menyadari Itu semua hanyalah kebohongan. Within Temptation - Angels (Album Version) 02. Within Temptation - Say My Name (Previously Unreleased) 03. Within Temptation - What Have You Done (feat. Keith Caputo, album version) 03. Within Temptation - Blue Eyes (bonus track) 04

Within Temptation - Angels lyrics

Maailma on voinut hylätä sinut, Se ei oikeuta tekojasi Olisit voinut valita erilaisen tien elämässäsi Within Temptation Angels (lyrics) Błyszczący aniele, nie widziałam Twoich mrocznych zamiarów, twoich uczuć do mnie Upadły aniele, powiedz mi czemu? Co jest powodem, cierniem w twym oku? Widzę anioły, Poprowadzę je do Twoich drzwi Nie ma już ucieczki, Nie ma już łaski Nie ma skruchy, bo wciąż pamietam Ten uśmiech gdy mnie rozrywałeś Ce monde t'a peut-être déçu, Mais ça ne te donne aucun droit Tu aurais pu choisir un autre chemin dans cette vie

Сердце мое ты украл И, не прекращая, врал. Мечты ты мне открыл, Но в явь не обратил. Наобещал, а я ждала... А то лишь ложь была! تألق الملاك ، وأعتقد كنت مخلصي في وقتي الحاجة أعمى من جانب الايمان ، لم أتمكن من سماع كل وسوسة ، وتحذيرات واضحة جدا أرى الملائكة ، أنا يوصلها الى الباب الخاص بك ليس هناك هروب الآن ، لا رحمة لا أكثر أي ندم ، والسبب ما زلت أتذكر الابتسامة عند مزق لي إربا. Within Temptation: Dutch symphonic metal / rock band founded in April 1996 by vocalist Sharon den Adel and guitarist Robert Westerholt. They have always been classified by critics as gothic metal and symphonic metal, although rock and industrial influences have their place on the last and 7th studio..

Within Temptation - It's The Fear - YouTube

Engjuj të ndriçueeshëm, nuk shikoja qëllimet e tua të errëta, ndjenjat e tua për mua Engjuj të rënë, më thuaj përse? cila është arsyeja, gjëmbi në syrin tënd? i shoh engjujt Do i drejtoj drejt derës tënde Nuk ka ikje tani Nuk ka mëshumë më shumë nuk ka keqardhe sepse unë ende e kujtoj Buzëqeshjen kur më shkatërove Denne verden har kanskje sviktet deg Det gir deg ingen grunn til hvorfor Du kunne ha valgt en annen vei i livet

Pegaste meu coração, Enganou-me desde o começo Tu me mostraste teus sonhos, Eu desejei que eles se tornassem realidade Quebraste uma promessa e me fez percebe Que tudo era só uma mentira Anjo cintilante, eu acreditei Que eras o meu salvador no meu momento de necessidade Cega pela fé, não pude ouvir Todos os sussurros, os avisos tão claros Eu vejo os anjos, Eu os guiarei à tua porta Não há mais escapatória, Sem mais misericórdia Sem remorso, pois ainda me lembro Do sorriso de quando me dilaceraste

Within Temptation - Angels Lyrics MetroLyric

Uzeo si moje srce Zaveo me odmah na početku Pokazao si mi snove, Da su se barem ostvarili Prekršio si obećanje i učinio da shvatim da je sve bila laž Moglo je trajati zauvijek Ali sad smo dosegnuli kraj La sonrisa cuando me destrozaste tomaste mi corazón, me engañaste desde el comienzo me mostraste sueños, que deseé que se volvieran realidad, rompiste una promesas y me hiciste darme cuenta que todo fue sólo una mentira. Kau mengambil hatiku Menipuku dari awal Kau memperlihatkanku mimpi, Ku harap itu menjadi kenyataan Kau mengingkari janji dan membuatku menyadari Itu semua hanyalah kebohongan Bisa jadi selamanya Sekarang kita telah mencapai akhir. Talán ez a világ nem felel meg neked, De ez még nem ok rá, Hogy más utat keress az életednek.

Poeta_sombria 1 2 3 4 5 click a star to vote Nov 15th, 2007 11:02pm report

Elvitted a szívem, Megcsaltál kezdettől fogva, Álmokat mutattál nekem, S én kívántam, hogy valóra váljanak. De felrúgtad ígéreteidet, s ráébresztettél, Hogy minden csak hazugság volt. Popular Right Now DaisiesKaty Perry Antes Que el Mundo Se AcabeResidente Deen AssalamSabyan Gambus Beautiful In WhiteWestlife In My FeelingsDrake High Rated GabruGuru Randhawa MercyBrett Young Writers & Publishers from the album The Silent Force · Copyright: Unfortunately we're not authorized to show these lyrics. Lyrics Terms of Use Veit sydämeni, Petit minua alusta alkaen Näytit minulle unelmia, Kunpa ne olisivat toteutuneet Rikoit lupauksen ja sait minut tajuamaan Se oli pelkkää valetta Olisimme voineet olla ikuisesti yhdessä Nyt olemme saavuttaneet lopun Trolls World Tour - The Pop Trolls Sneak into Volcano Rock City Film Clip - Director Walt Dohm DreamWorks Animation Universal Pictures Producer Gina Shay, Anna Kendrick, Justin Timberlake, Rachel Bloom, Kenan Thompson, George Clinton, Mary J. Blige

Парящему ангела верила я, Что в час нужды спасет меня. Но как же глуха была и слепа, А шепот зловещий, как тишина. La sonrisa cuando me destrozaste tomaste mi corazón, me engañaste desde el comienzo me mostraste sueños, que deseé que se volvieran realidad, rompiste una promesas y me hiciste darme cuenta que todo fue sólo una mentira, pudo haber sido por siempre ahora hemos alcanzado el fin. Ehk tegi see maailm sulle liiga See ei õigusta su tegu Oleksid saanud valida teise tee it about she trusted him to be there for her maybe love her and he betrayed her- I know how she feels i trusted a friend to be there i trusted him even loved him (i have feeling for himP)but again i was betrayed by him and it really hurts at the mo so i guess song help with the betrayal but still hurts because i still love him that why im feeling hurt so if like me and beibg betrayal by someone listen to this song it helps Within Temptation — Angels 04:00. Within Temptation — Memories 03:51. Within Temptation — Mercy Mirror 03:49. Within Temptation — Mother Earth 04:02. Within Temptation — Ice Queen 05:22

Within Temptation Song Lyrics | MetroLyrics

Within Temptation. 2,185,140 likes · 37,996 talking about this. Within Temptation - RESIST. We tend to think that our values are based on our own perspective of the world, but we don't reall... See more Inger stralucitor, am crezut Ca tu ai fost salvatorul meu la nevoie Orbita de credinta nu am putut auzi Toate soaptele, avertizarile atat de clare Vad ingerii, Ii voi aduce la usa ta Nu mai e nicio scapare acum, Niciun pic de mila Nici remuscari, deoarece imi aduc aminte De zambetul tau cand m-ai ucis

Усмивката, когато ме разкъса на части. Ти взе сърцето ми, подлъга ме още от началото. Показа ми мечти, надявах се те да се сбъднат. Наруши едно обещание и ме накара да разбера, че всичко беше просто лъжа. Можеше да бъде завинаги. Вече достигнахме края. Engjuj të ndriçueeshëm besova ishte shpëtimtari im në kohë nevoje E verbër nga besimi nuk shikoja dëgjoja tërë përshpërimat, paralajmërimet aq të qarta I shoh engjujt Do i drejtoj drejt derës tënde Nuk ka ikje tani Nuk ka mëshumë më shumë nuk ka keqardhe sepse unë ende e kujtoj Buzëqeshjen kur më shkatërove Sparkling angel, I believedYou were my saviour in my time of needBlinded by faith I couldn't hearAll the whispers, the warnings so clear.I see the angels,I'll lead them to your doorThere's no escape now,No mercy no moreNo remorse 'cause I still rememberThe smile when you tore me apartYou took my heart,Deceived me right from the startYou showed me dreams -I wished they would turn into realYou broke your promiseAnd made me realizeIt was all just a lie…Sparkling angel, I couldn't seeYour dark intentions, your feelings for meFallen angel, tell me why?What is the reason, the thorn in your eye?I see the angels,I'll lead them to your doorThere's no escape nowNo mercy no moreNo remorse 'cause I still rememberThe smile when you tore me apartYou took my heart,Deceived me right from the startYou showed me dreams -I wished they would turn into realYou broke your promiseAnd made me realizeIt was all just a lie…Could have been forever,Now we have reached the endThis world may have failed you,It doesn't give you reason whyYou could have chosen a different path in lifeThe smile when you tore me apartYou took my heart,Deceived me right from the startYou showed me dreams -I wished they would turn into realYou broke your promiseAnd made me realizeIt was all just a lie…Could have been forever,Now we have reached the end. מלאך מנצנץ, האמנתי היית מושיעי בעת צרה עיוורת מאמונה, לא שמעתי את כל הלחישות, האזהרות כה ברורות ,רואה אני את המלאכים אוביל אותם אל דלתך ,אין דרך מילוט עכשיו אין יותר רחמים אין עוד חרטה כי אני עוד זוכרת את החיוך כשקרעת אותי לגזרים

anonymous 1 2 3 4 5 click a star to vote Oct 4th, 2005 10:27am report

Lyrics. Within Temptation. The Silent Force. Angels. angel, I couldn't see Your dark intentions, your feelings for me Fallen angel, tell me why What is the reason, the thorn in your eye Schitterende engel, ik geloofde dat jij mijn redder was in (mijn) tijd van nood Verblind door geloof kon ik al het gefluister, de duidelijke waarschuwingen niet horen Ik zie de engelen Ik leid ze tot aan jouw deur Je kunt nu niet ontsnappen Geen genade meer Geen wroeging want nog staat de glimlach mij bij toen jij mij verscheurde Парящий ангел, не распознала Темных мыслей и чувств твоих фальшь. Падший ангел, почему я прогадала? Почему же хладен взгляд твоих глаз? Ангелов вижу, К тебе их приведу, Мечты ты мне открыл, Но в явь не обратил. И некуда бежать, Пощады не жди. Совесть умерла, Но буду вспоминать, Как оскалом разбил меня на куски. Ангелов вижу, К тебе их приведу, Мечты ты мне открыл, Но в явь не обратил. И некуда бежать, Пощады не жди. Совесть умерла, Но буду вспоминать, Как оскалом разбил меня на куски.

Within Temptation - Angels Lyrics Meanin

Music•• - ANGELS LYRICS - WITHIN TEMPTATION - Wattpa

Angels слова и перевод песни - Within Temptation Lyrics-o

Kjo botë mund të të dështonte nuk të jep arsye përse mund të kesh zgjedhur rrug tjetër në jetë Blistavi anđele, vjerovala sam da si bio moj spasitelj kad sam to najviše trebala Osljepljena vjerom nisam čula sve šapate, tako jasna upozorenja Vidim anđele Odvest ću ih do tvojih vrata Više nema bijega Nema ni milosti Nema žaljenja jer se još uvijek sjećam Osmijeha kad si me slomio Lyrics to song 07 - Angels by Within Temptation: Send Angels Ringtones to Cell Sparkling angel I believe You were my savior in my time of need

Ти взе сърцето ми, подлъга ме още от началото. Показа ми мечти, надявах се те да се сбъднат. Наруши едно обещание и ме накара да разбера, че всичко беше просто лъжа. Можеше да бъде завинаги. Вече достигнахме края. This world may have failed you, It doesn't give you reason why You could have chosen a different path in life I do not own any of the music or lyrics, and this video is not made for profit, simply entertainment. Enjoy, guys! (I apologize if the font/fading bg is..

Within Temptation - Angels K-POP Lyrics Son

Within Temptation - Angels

Uh, if you really wanna know what it means, go watch the damn music video. It shows her death and EVERYTHING! That wide guy who looks like a priest is her murderer. # Within Temptation Angels. Harley Quinn 237 دنبال کننده. Within temptation - angel lyrics. از کانال You. 4:29 Błyszczący Aniele, uwierzyłam Byłeś moim zbawcą w chwili potrzeby Oślepiona wiarą nie byłam w stanie usłyszeć Tych wszystkich szeptów, ostrzeżeń tak oczywistych Widzę anioły, Poprowadzę je do Twoich drzwi Nie ma już ucieczki, Nie ma już łaski Nie ma skruchy, bo wciąż pamietam Ten uśmiech gdy mnie rozrywałeś Angele candide, videre non potui Adfectiones tuas obscuras, sensus tuos pro me Angele case, dice mihi cur Qua causa'st, spin'in oculo tuo? Angelos video Eos ad portam tuam ducam Exitium nunc non est Venia non iam Nulla conscientia qui'adhuc memini Subridere te me collacerante Smilet når du rev meg i stykker Du tok hjertet mitt Bedro meg fra begynnelsen Du viste meg drømmer Jeg ønsket at de hadde blitt sanne Du brøt et løfte og fikk meg til å innse Alt var bare en løgn Kunne ha vart for alltid Nå har vi kommet til slutten

Within Temptation - Angels Lyrics Musixmatc

  1. Vzal sis mé srdce, klamal jsi mě hned od začátku ukázal jsi mi sny, o nichž jsem si přála, aby se splnily porušil jsi slib a umožnil mi tak pochopit že to všechno byla jen lež
  2. The Lyrics for Angels by Within Temptation have been translated into 24 languages. Sparkling angel I believe You are my saviour. In my time of need Blinded by faith I couldn't hear All the whispers The warning's so clear I see the angels I'll lead them to your door There is no escape now No mercy no..
  3. Gemerlap malaikat, ku tak bisa melihat Maksud buruk mu, perasaanmu padaku Malaikat yang terjatuh, katakan padaku mengapa? Apa alasan, duri dimatamu? Aku melihat malaikat, Aku mengantarnya menuju pintu mu kini tak ada jalan keluar, Tak ada belas kasihan lagi Tak ada penyesalan, karena ku masih mengingat Senyuman saat kau merobek diriku.
  4. den csak hazugság volt. Tarthatott volna örökké, De most már véget ért.
  5. Gemerlap malaikat, aku percaya Kau adalah penyelamat ku di saat ku butuh Buta karena kepercayaan, Ku tak bisa mendengar Semua bisikan - bisikan, peringatan begitu jelas Aku melihat para malaikat, Aku mengantarnya menuju pintu mu kini tak ada jalan keluar, Tak ada belas kasihan lagi Tak ada penyesalan, karena ku masih mengingat Senyuman saat kau merobek diriku.
  6. e which version of Angels chords and tabs by Within Temptation you can play. Last updated on 08.29.2014

كنت أخذت قلبي ، خدع لي الحق من البداية وأظهر لي لك الأحلام ، تمنيت لو انها تريد ان تتحول إلى حقيقية كسرت لك الوعد وجعلني أدرك وكان كل ذلك مجرد كذب. Este mundo pode ter te decepcionado, Entretanto, isso não justifica Poderias ter escolhido um rumo diferente na vida Сяючий янгол, я не можу бачити Твої темні наміри , твої почуття до мене Падший янгол, скажи мені чому? Що за причина, шип у твоєму оці? Я бачу янголів Я доведу їх до твоїх дверей Тепер нема виходу Нема більше помилування Ніякого жалю, бо я все ще пам'ятаю Усмішку, коли ти вбивав мене Pobierz MP3 Angels Lyrics - Within Temptation. zgłoś nadużycie. Blue Eyes - Within Temptation (Lyrics). Within Temptation - Towards the End. Within Temptation - See Who I Am

Within Temptation Song Lyrics - Angels

  1. Du tog mitt hjärta, Lurade mig redan från början Du visade mig drömmar, Jag önskade att de skulle bli sanna Du bröt ett löfte och fick mig att inse att allt var en lögn. Kunde ha varit för evig Nu har vi nått slutet.
  2. Parıldayan melek, fark edemedim kötü emellerini, benim için olan duygularını. Yeryüzüne inen melek, söyle neden? Bu gözlerindeki dikenlerin sebebi ne? Melekleri görüyorum, onları senin kapına yönlendireceğim. Artık kaçış yok, bundan sonra merhamet yok vicdan azabı duymak yok çünkü hala hatırlıyorum beni parçalara ayırırkenki o gülüşünü.
  3. Sparkling angel I believed You were my saviour in my time of need Blinded by faith I couldn't hear All the whispers, the warnings so clear I see the angels, I'll lead them to your door There's no escape now, No mercy no more No remorse cause I still remember The smile when you tore me apart
  4. Anjo cintilante, não pude ver As tuas intenções sombrias, teus sentimentos por mim Anjo caído, diga-me: por quê? Qual é o motivo, o espinho no teu olho? Eu vejo os anjos, Eu os guiarei à tua porta Não há mais escapatória, Sem mais misericórdia Sem remorso, pois ainda me lembro Do sorriso de quando me dilaceraste

Seslendiren ve Şarkı: Within Temptation - Angels. Biçim Within Temptation - Angels için Kullanıcı Görüşleri. Henüz buraya yazan çizen olmamış. Yorum yapmak için buraya tıklayabilirsiniz Видеоклипы к песне предоставляются сайтом youtube.com. Возможны некоторые несоответствия клипов песне.Отказ от ответственности

Within Temptation - Angels Lyrics

Lyrics Angels by Within Temptation LyricsLan

Elvitted a szívem, Megcsaltál kezdettől fogva, Álmokat mutattál nekem, S én kívántam, hogy valóra váljanak. De felrúgtad ígéreteidet, s ráébresztettél, Hogy minden csak hazugság volt. Tarthatott volna örökké, De most már véget ért. Ange étincelant, je ne pouvais pas voir Tes funestes intentions, tes sentiments pour moi Ange déchu, dis-moi pourquoi Quelle est la raison, l'épine plantée dans ton oeil ? Je vois les anges, Je les guiderai jusqu'à ta porte Il n'y plus d'échappatoire maintenant, Plus de pitié Aucun remord, car je me souviens toujours De ton sourire lorsque tu m'as déchirée

Within Temptation~ Angels ~lyrics آپارات - سرویس اشتراک ویدی

Within Temptation - Angels - Live In 013, Tilburg K-POP

il tuo sorriso quando mi hai strappato Hai preso il mio cuore, mi hai ingannato sin dall'inizio lei mi ha fatto vedere i sogni, tu vuoi che si avvera hai rotto la promessa e mi hai fatto capire era tutto solo una menzogna avrebbe potuto essere per sempre ora abbiamo raggiunto un fine. Ο κόσμος μπορεί να σε απογοήτευσε, μα αυτό δε σε δικαιολογεί. Θα μπορούσες να είχες διαλέξει διαφορετικό μονοπάτι στη ζωή. Sparkling angel, I couldn't see Your dark intentions, your feelings for me Fallen angel, tell me why? What is the reason, the thorn in your eye? I see the angels, I'll lead them to your door There's no escape now, No mercy no more No remorse, cause I still remember The smile when you tore me apart Within Temptation discography (misc). < In Vain (2019). Entertain You. 03:31. Show lyrics Angels. Sparkling angel I believed You are my savior in my time of need. Blinded by faith I couldn't hear All the whispers, the warnings so clear. Sparkling angel, I couldn't see Your dark intentions, your feelings for me. Fallen angel, tell me why? What is the reason, the thorn in your eye

Within Temptation - Ice Queen Lyrics | MetroLyrics

Angels Lyrics Don't miss Within Temptation's

  1. Цей світ, можливо, підвів тебе Це не дає тобі причин чому Ти міг вибрати інший поворот життя.
  2. Szikrázó angyal, nem láttam Sötét szándékod, érzéseidet irántam. Bukott angyal, mondd miért? Mi az oka, miért haragszol rám? Látom az angyalokat, Ajtód elé vezetem őket, Nincs menekvés, Nincs többé kegyelem, Nincs lelkiismeret-furdalás, mert még emlékszem Mosolyodra, mikor eltaszítottál engem.
  3. Cordem meum cepisti Me fefellist'accurat'ab exordio Somnia m'ostendisti Desiderem, ut ea vera fiant Promissum fregist'et m'adgnoscere fecisti Omnia mendacium fuisse
  4. את החיוך כשקרעת אותי לגזרים ,לקחת את לבי רימית אותי מההתחלה ,הראית לי חלומות הלוואי שיהפכו הם למציאות הפרת הבטחה וגרמת לי להבין שהכל פשוט היה שקר יכול היה להימשך לעד עכשיו הגענו אל הסוף
  5. ciuna Ar fi putut fi pentru totdeauna Acum am ajuns la sfârșit
  6. Текст песни Within Temptation - Angels (Live). Sparkling angel I believes You were my saviour in my time of need Blinded by faith I couldn't hear All the whispers, the warnings so clear I see the angels I'll lead them to your door There's no escape now No mercy no more No remorse cause I still remember..
  7. Lysende engel, jeg kunne ikke se Dine mørke intensjoner, dine følelser for meg Fallende engel, fortell meg hvorfor? Hva er grunnen, tornen i ditt øye? Jeg ser englene Jeg skal lede dem til døra di Det er ingen utvei nå Ingen nåde lenger Ingen anger for jeg kan fortsatt huske Smilet når du rev meg i stykker

Within Temptation's official music video for 'Angels'. Lyrics: Sparkling angel I believe You are my saviour In my time of need. Blinded by faith I couldn't hear All the whispers The warning's so clear Ten úsměv, když jsi mě dostal na dno vzal sis mé srdce, klamal jsi mě hned od začátku ukázal jsi mi sny, o nichž jsem si přála, aby se splnily porušil jsi slib a umožnil mi tak pochopit že to všechno byla jen lež mohlo to trvat navždy ale teď je mezi námi konec it about betrayal and broken trust she needed him but he lied to her tell he can help her so he can killed her and realise he using her for own game, same feeling been done to me i loved someone and i was in bad way i trusted him but betrayed and never love me the same as i do for him and hurts because i know there is something there but he denys me and reject me so many times no matter what i do or say not good enough- so there been there!!!!!!!!!!!

Angels (Lyrics) - Within Temptation Veit sydämeni, Petit minua alusta alkaen Näytit minulle unelmia, Kunpa ne olisivat toteutuneet Rikoit lupauksen ja sait minut tajuamaan Se oli pelkkää valetta

Within Temptation. A dangerous mind. A demon's fate. All I need. And we run. Angels. Another day Osmijeh kad si me slomio Uzeo si moje srce Zaveo me odmah na početku Pokazao si mi snove, Da su se barem ostvarili Prekršio si obećanje i učinio da shvatim da je sve bila laž Moglo je trajati zauvijek Ali sad smo dosegnuli kraj Vzal sis mé srdce, klamal jsi mě hned od začátku ukázal jsi mi sny, o nichž jsem si přála, aby se splnily porušil jsi slib a umožnil mi tak pochopit že to všechno byla jen lež mohlo to trvat navždy ale teď je mezi námi konec Gnistrande ängel, jag trodde att du var min frälsare i min tid av nöd Förblindad av tro kunde jag inte höra Alla viskningar, de tydliga varningarna Jag ser änglarna, Jag kommer att leda dem till din dörr Det finns ingen utväg nu, Inte längre någon nåd Ingen ånger, för jag kommer fortfarande ihåg Leendet när du slet sönder mig.

Усмішка, коли ти вбивав мене Ти забрав моє серце Дурив мене з самого початку Ти показував мені мрії, Які я так хотіла аби вони перетворилися на яву Ти порушив обіцянку і змусив мене зрозуміти Це була просто брехня Це не могло бути вічно Тепер ми досягли кінця Ten uśmiech gdy mnie rozrywałeś Wziąłeś moje serce Oszukiwałeś mnie od samego początku Pokazałeś mi sny, które chciałam żeby się ziściły Złamałeś obietnicę, i sprawiłeś że zrozumiałam to było tylko kłamstwo Mogło trwać wiecznie Teraz dotarliśmy do końca Pegaste meu coração, Enganou-me desde o começo Tu me mostraste teus sonhos, Eu desejei que eles se tornassem realidade Quebraste uma promessa e me fez percebe Que tudo era só uma mentira Poderia ter sido eterno Agora, chegamos ao fim Best songs by Within Temptation. Browse songs similar to Angels using our search engine. View the video clip of lyrics Angels by Within Temptation for free online in high quality.

Svetlucavi andjele, Ja verujem Da si bio moj spasilac kada sam bila u nevolji Oslepljena nadom nisam mogla da cujem Sve šapate, sva jasna upozorenja Vidim andjele Odvešcu ih do tvojih vrata Nema nacina da pobegneš Niti milosti Nema sažaljenja jer se ja i dalje secam Tvog osmeha kada si me rastrgao Uzeo si mi srce Prevario još na pocetku Pokazao si mi snove Za koje sam želela da se ostvare Prekršio si obecanje i naterao me da shvatim Da je sve bila laž Svetlucavi andjele, nisam mogla da vidim Tvoje mracne namere, tvoja osecanja za mene Pali andjele, reci mi zašto? Šta je razlog, šta je trn u tvom oku? Vidim andjele Odvešcu ih do tvojih vrata Nema nacina da pobegneš Niti milosti Nema sažaljenja jer se ja i dalje secam Tvog osmeha kada si me rastrgao Uzeo si mi srce Prevario još na pocetku Pokazao si mi snove Za koje sam želela da se ostvare Prekršio si obecanje i naterao me da shvatim Da je sve bila laž Moglo je da traje vecno Sada smo došli do kraja Ovaj svet te je možda razocarao Ali ti to ne daje razlog zašto Mogao si da pronadeš drugaciji put u životu Taj osmeh kada si me rastrgao Uzeo si mi srce Prevario još na pocetku Pokazao si mi snove Za koje sam želela da se ostvare Prekršio si obecanje i naterao me da shvatim Da je sve bila laž Moglo je da traje vecno Sada smo došli do kraja Sada smo došli do kraja Within Temptation Angels Lyrics. Sparkling angel I believed You were my saviour In my time of need. Blinded by faith I couldn't hear All the whispers The warnings so clear. I see the angels I'll lead them to your door There's no escape now Now mercy no more. No remorse cause I still remember.. Sa röövisid mu südame Petsid mind algusest peale Näitasid mulle unelmaid Ma soovisin, et need saaksid tõeks Murdsid lubadusi, panid mind mõistma See oli kõik ainult suur vale Kalbimi aldın, beni en başından beri kandırdın. Bana hayaller gösterdin, gerçek olmalarını diledim. Yeminini bozdun ve fark etmemi sağladın bunların tamamen yalandan ibaret olduğunu. Sonsuza kadar birlikte olabilirdik şimdi sona ulaştık. Remix)Within Temptation. Скачать бесплатно. 7,13 Мб. Temptation (club mix)Frankie Carbone. 5:55 мин. TemptationDavid Deejay &

Mi-ai luat inima, M-ai inselat chiar de la inceput Mi-ai aratat vise, Mi-am dorit ca ele sa devina realitate Ai rupt promisiunea si m-ai facut sa realizez Ca totul a fost o minciuna Hai preso il mio cuore, mi hai ingannato sin dall'inizio lei mi ha fatto vedere i sogni, tu vuoi che si avvera hai rotto la promessa e mi hai fatto capire era tutto solo una menzogna. Here I posted different songs, by Linkin Park, Skillet, BvB, Red, Breaking Benjamin, Nickelback, Apocalyptica, Evanescence, Cascada, Sum41, Chemical Romance, Powling for Soup, 3OH!3, and Korean like : DBSK, MBALQ, Alice Nine, Shinee, B2ST, D=OUT, AN... تألق الملاك ، لم أتمكن من رؤية نواياكم مظلمة ، بالنسبة لي مشاعرك سقط الملاك ، قل لي لماذا؟ ما هو السبب ، وشوكة في العين الخاصة بك؟ أرى الملائكة ، أنا يوصلها الى الباب الخاص بك ليس هناك هروب الآن ، لا رحمة لا أكثر أي ندم ، والسبب ما زلت أتذكر الابتسامة عند مزق لي إربا.

  • Merenpinnan nousu.
  • Aliupseeri merkki.
  • Sami minkkinen hypnotisoija.
  • Acon be active.
  • Talvitakki ale.
  • Verkaufsoffener sonntag münchen 2018.
  • Kruunutillin pakastaminen.
  • Betonin kuivuminen mittaus.
  • Naturel eco products.
  • Kuusamon keilahalli.
  • Face to face dating berlin.
  • Häämessut joensuu 2018.
  • Hotel dostoevsky pietari.
  • Marianne karkki hinta.
  • Työntöoven pyörä musta.
  • Psykologiset testit pääsykokeissa.
  • Lääkehoidon kokonaisarviointi hinta.
  • Canon c3525 driver.
  • Öljypohjainen d vitamiini.
  • Ratapyöräily mira.
  • Happy house turku.
  • Hervanta grilli.
  • The theory of everything online.
  • Siun sote palkkatoimisto joensuu.
  • Billiga festklänningar göteborg.
  • Ketonen valaisimet.
  • Db dusseldorf airport.
  • Japanilaiset numerot.
  • Kroklist trä ikea.
  • Konetekniikan insinööri.
  • Mehevät mokkapalat pellillinen.
  • Pink gin yacht.
  • Ilman lämpölaajeneminen.
  • Kotileipomo vantaa.
  • Cr7 paita.
  • Ghost lyrics meaning.
  • Postilaatikko vuosaari.
  • Starke frauen heute.
  • Moottoripohja sänkyyn.
  • Valtakunnallinen työhyvinvointipäivä 5.10 2017.
  • Jambi esimerkki.