Home

Alko lonkero tölkki

Koffin lonkero täälläkin testattu. Kai tuo hieman makeampaa on kuin esim. Hartwallin Original ja Lidlin Karlensit, mutta ei suinkaan ällömakea. Ihan jees lonkero omasta mielestä, kyllä tuota.. Kesän 2009 Otto-uutuus on väriltään vaaleanharmaa, läpikuultava, kirkas. Tuoksu on raikkaan marjaisa. Maku on marjainen, vadelmainen, metsäinen, raikas, kevyt, mehumainen.

Väri on tumma, ruskea, punertava. Lasiin kaadettaessa nousee runsas ruskea vaahto, joka laskeutuu poreillen ja jää kiinni lasin reunoille. Tuoksu on voimakkaan karkkimainen. Maku on ällöttävän karamellimainen, siirappinen. Mieleen tulee vuosien takainen portteri-limonadi, mahtaneeko nykyinen Dr. Pepper –kuvotus maistua vähän samalta!? Musta Otto tulee pitää poissa nuorison käsistä, varsinkin kokaan (coca colaan) suuntautuneiden. Aikuiselle tämä ei maistunekaan. 4,7 %-til., käymisteitse valmistettu greipinmakuinen long drink. Valmistusainekset: Omenaviini, vesi, sokeri, hiilidioksidi, aromit (gin, greippi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, kaliumdisulfiitti), stabilointiaineet (arabikumi, puuhartsien glyserointiesterit). Kurko Long Drink Sombrero, Oy Sinebrychoff Ab, Kerava / Carlsberg Group, Kööpenhamina, Tanska Sinebrychoffin uutuussiideri on väriltään vaalea, samean harmaa. Tuoksussa ovat vahvat sitrushedelmien aromit etualalla. Maku on kuiva ja gin-drinkkien perinteinen laimentaja tonic-vesi maistuu tunkkaiselta ja tahmealta. Siis oivallisesti tyylin mukaisesti. ”G:N Long Drink” –tuoteperheessä on aiemmin valmistettu G:N Long Drink Grapefruit taste (5,5 %) ja valmistajan mukaan energiajuomia korvaava G:N Turbo Long Drink (5,5 %).

Väri on vaalea, harmaa, melkein läpinäkymätön, samea. Tuoksu on vahvasti upean greippimäinen, hedelmäinen, hedelmän liha tulee esille tuoksussa. Maku on raikkaan hedelmäinen, sitrusmainen, kirpaisevan greippimäinen, gin-mäinen, maukas, luonteikas. Hienosti onnistunut. ”Kuin Fingerporin vesijohtovesi”, Fingerporin Rivo-Riitta tokaisee etikettitekstissä. Listen to the best Lonkero shows Sittemmin vakiintunut nimitys lonkero lienee ollut käytössä puhekielessä viimeistään 1970-luvulla, jolloin Reijo Tani levytti Toivo Kärjen säveltämän ja Juha Vainion sanoittaman musiikkikappaleen "Hei punkero, tuo lonkero".[2] Sinebrychoffin uutuuslonkero on väriltään pehmeän marjapuuronpunainen, läpinäkymättömän samea. Tuoksu on raikkaan ginimainen, marjainen. Maku on vaisu, mehumainen, karpalomarjainen. Sopinee seurustelujuomaksi tai alkudrinkiksi. Hapahko karpalo sopii hyvin ginin jatkeeksi. ”Turbo Karpalossa” on tölkkietiketin mukaan ”viritetty maku”.

Lonkero (@LonkeroDe) Твитте

Iltalehti testasi 18 lonkeroa: mikä kaupan lonkeroista on paras

Long Drink eli lonkeroketju Page 3 TechBB

 1. 4,7 %, käymisteitse valmistettu long drink. (Omenatäysmehutiiviste, vesi, glukoosisiirappi, sokeri, aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaineet (askorbiinihappo), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, natriumdisulfiitti), stabilointiaineet (hiilidioksidi). Energiaa 61 kcal, hiilihydraatteja 7,5 g / 100 ml.
 2. Fifty-Sixty greippilonkero, valmistuttaja: Lasso Drinks / Mercantem Oy, Kirkkonummi, valmistettu Suomessa
 3. ut useiden tapahtumien pääsponsorina, kuten Vuoden harmain päivä, joka on järjestetty Allas Sea Poolilla Helsingissä vuosina 2018 ja 2019.[24][25]
 4. Päärynäistä uutuuslonkeroa kutsutaan tölkin kyljessä ”lomalonkeroksi”. Väri on hailakan vihreä, vaalea, samea, Roope-limonadimainen. Tuoksu on makean hedelmäkaramellimainen. Maku on kevyt, hedelmälimonadimainen, kesäisen raikas. Helposti juotava, luonteeton kesäjuoma on varsin kaukana oikeasta long drink -sekoitejuomasta. Kannattaa kokeilla saunajuomana.
 5. Väri on tumma, mustanpuhuva, harmahtava, hailakan luumunsininen, läpinäkymätön, samea. Tuoksu on raikkaan hedelmämäinen, greippimäinen, salmiakkimainen. Maku on kevyt, hedelmämäinen, kirpakan greippimäinen, raikas, virkistävä, maukas.

Lonkero - Posts Faceboo

Sakari Manninen, Ere Partanen ja Mikael Taipale uskoivat IS:n jutussa mahdollisuuksiinsa pärjätä. He kehittivät juomaa koemaistelujen avulla.4,7 %, käymisteitse valmistettu lonkero (käymispohjana glukoosisiirappi, hedelmämehutiiviste, vesi; sokeri, aromit, mm. greippi, happamuudensäätö-, hapettumisenesto-, säilöntä- ja stabilointiaineet); energia 50 kcal, proteiini 0 g, hiilihydraatit 5,7 g, rasva 0 g / 100 ml. Käymisteitse valmistetussa long drink –juomatuotteessa Suur Kurkossa on kaksi uutta ominaisuutta: Suuri tölkkikoko, jonka tölkitys teetetään alihankintana saman konsernin Saku-panimossa Virossa. Toinen uusi asia on se, että tätä Kurko-lonkeroa ei valmisteta missään – ainakin jos uskoo etikettitekstejä. Tölkissä todetaan vain, että tuotteen myyjä on Sinebrychoff. * Mallaskosken Lonkero Grape, Mallaskoski / Lakeuden Panimo Oy, Seinäjoki / Captol Invest Oy, Hki 5,5 %, gin-tonicjuoma sekoite (alkoholi, gin, kiniiniaromi, sokeri, hiilidioksidi); energia 230 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 6 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri 65 g/l.

Four Loko Gold tölkki (0

Lonkeroita on vuosituhannen taitteesta alkaen ollut monia eri makuja, muun muassa karpalo, limetti ja appelsiini, mutta greippi on pysynyt suosituimpana.[20][21] Joidenkin uuden sukupolven lonkeroiden etiketeissä ja jopa tuotenimissä on esiintynyt harhaanjohtavasti englannin kielen viinirypälettä merkitsevä sana grape, vaikka juomat ovat greipin (engl. grapefruit) makuisia. Väri on vaalea, harmaa, läpinäkyvä, samea. Tuoksu on hedelmämäinen, sitrusmainen, kirpakka. Maku on kevyt, makea, hedelmämäinen, raikkaan sitruunamainen, hieman eksoottinen, tasapainoinen. * Otto Lonkero Musta / Svart Cola, Oy Hartwall Ab, Hki / Lahden tuotantolaitos / Heineken NV, Amsterdam, Alankomaat

No nyt tulee kesä jo talven keskelle! Sinebrychoff on tuonut myymälöihin jo ennen vuodenvaihdetta tulevaa kesää 2013 varten valmistetun raikkaan hedelmäisen long drink –juoman eli käymisteitse valmistetun ”lonkeron”. 4,7 %-til., käymisteitse valmistettu karpalolonkero. Vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, omenatäysmehu, hiilidioksidi, luontaiset aromit, väri (antosyaani), säilöntäaineet, happamuudensäätöaine (sitruunahappo). Energiaa 61 kcal, hiilihydraatteja 8,4 g / 100 ml. Väri on aniliininpunainen, karamellimäinen, kirkas. Tuoksu on vahva, marjamainen, karpalomainen. Maku on kevyt, marjamehumainen, raikas, kuivan karpalomainen.

Väri on kirkas, väritön, lasiin kaadettaessa vaahtoaa ja kulpii runsaasti ja hetkellisesti. Kuplia nousee myös juoman pohjalta jonkin aikaa. Tuoksu neutraali, alkoholimainen, vodkamainen, lämmittävä. Maku on voimakas, kuiva, viinamainen, alkoholimaisen lämmittävä. Väri on vaalea, harmaa, läpinäkymätön, samea. Tuoksu on hedelmämäinen, sitruunamainen. Maku on keskitäyteläinen, tahmaisen makea, hedelmämäinen, karamellimainen. Makeus ja täyteläisyys leimaavat juomaa, liikaakin. ”For real taste”, etiketti julistaa.

1950–60-luvutmuokkaa muokkaa wikitekstiä

БАД Source of Vitamins Alko block. БАД Edelstar Алконоль. Сироп Апифитофарм Алкостопин 4,7 %, käymisteitse valmistettu kevyt long drink. (Omenaviini, vesi, sokeri, aromit, happamuudensäätö- (sitruunahappo), säilöntä- (kaliumsorbaatti, rikkidioksidi), stabilointi-, makeutusaineet, hiilidioksidi). Energiaa 35 kcal, proteiineja 0 g, hiilihydraatteja 3,7 g, rasvaa 0 g / 100 ml. Koska juoman valmistamiseen toimeksiannon saanut Hartwall oli vain virvoitusjuomia ja kivennäisvesiä valmistava yhtiö, pullotettiin ensimmäiset lonkerot kivennäisvesipulloihin. Myöhemmin lainsäätäjät katsoivat juoman sekoittuvan virvoitusjuomiin, joten asetukseen lisättiin maininta, ettei juomaa saanut pullottaa normaaleihin virvoitusjuomapulloihin. Tämän jälkeen juomaa alettiin pullottaa olutpulloihin, ja myöhemmin mataliin lyhytkaulaisiin ja lasisiin stubby-kertakäyttöpulloihin, joiden väri oli myöhemmin ruskea. Tämän jälkeen käyttöön tulivat sekä ruskeat muovipullot että tölkit.[7] Kierrätysmuovipullo KMP 0,5 l., tölkki 0,44 l. Vähittäismyyntihinta 2,65 e / 2,20 e. (12.01.2013) * Karlens Grape Long Drink, valmistuttaja: Lidl Suomi Ky, Vantaa; valmistettu Suomessa (Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Laitila!?)

Koff longdrink karpalo lonkero 5,5 % tölkki 0,33 l 6-pack, koff - foodie

Video: Lonkero (juoma) - Wikipedi

4,7 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana glukoosisiirappi, hedelmämehutiiviste, vesi; sokeri, appelsiinimehutiiviste, aromit, mm. appelsiini, happamuudensäätö-, hapettumisenesto-, säilöntä- ja stabilointiaineet); energia 220 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 6,6 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l. В профиле Alko Oy в Instagram 806 фото и видео Cool Grape on lonkero, jota valmistaa Royal Unibrew Tanskassa. Tämä lonkero sopii erinomaisesti esimerkiksi lämpimiin kesäpäiviin. Se maistuu greipiltä. Tarjoillaan viilennettynä Suomessa päästiin lonkeron makuun olympiavuonna 1952, kun Alko, eli tuolloinen Oy Alkoholiliike Ab, päätti tuoda markkinoille Hartwallin valmistaman, valmiiksi pullotetun pitkän drinkin ravintoloiden tarjoiltavaksi. You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience

Original Long Drink Gin & Lemon tölkki (0

Suomalaisten kansallisjuoman, lonkeron USA:n valloitus jatkuu

 1. Väri on oranssinpunainen, läpinäkymätön. Lasiin kaadettaessa juoma vaahtoaa runsaasti ja poreilee äänekkäästi. Vitivalkoinen tasainen vaahto haihtuu nopeasti kokonaan. Tuoksu on limonadimainen, hedelmäinen, appelsiinimainen. Maku on kevyehkö, vasta puristetun appelsiinimehun kaltainen, melko makea. Lonkerossa voi melkein kuvitella appelsiinimehun sekaan jäänyttä hedelmänlihaa. Piraija (piranha) on Etelä-Amerikan jokivesissä elävä lihansyöjäkala, joten veriappelsiinin makumielikuva rakentuu hyvin. Piraija-Kurkoa ei voi maistelemalla mieltää alkoholijuomaksi. Aikuisia käyttötarkoituksia tälle kesäjuomalle tuskin on.
 2. Pakkauksina ovat 0,33 litran tölkki ja tölkki-six-pack. Lonkero valmistetaan Sinebrychoffilla Keravalla. Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä..
 3. 4,7 %, kevytlonkero käymisteitse (käymispohjana glukoosisiirappi, hedelmämehutiiviste, vesi; aromit, mm. greippi); energia 110 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 0,2 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l.
 4. Kirkas, makea, kirpeä. Brittien vanhin ginitislaamo on perustettu 1761. Gilbert ja John Greenall.
 5. en. Valmistusainekset gin, vesi ja sitruunamehutiiviste, sokeri, hiilidioksidi, aromiaineet, kiniini, säilöntäaineet, makeutusaineet natriumsakariini. Makea ja erittäin raikas, hieman kirpakka. Nautitaan missä ja milloin vain, mutta aina todella kylmänä!
 6. Tölkki 0,5 l. Vähittäismyyntihinta 2,35 e, ainoastaan Lidl-ketjun myymälöissä.
 7. Väri on vaalea, hailakan vihreä, kirkas. Tuoksu on hedelmäkaramellimainen. Maku on kevyt, pehmeä, maustemainen, kanelimainen, makeahko, raikas. Maistelijan makuelämys.

Lonkeroarvioita - Olut-Suomi OLUTVERKOSS

4,7 %, käymisteitse valmistettu maustettu long drink. (Omenaviini, vesi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, aromit, happamuudensäätöaine, säilöntäaineet (rikkidioksidi), stabilointiaineet, hiilidioksidi). Energiaa 50 kcal, proteiineja 0 g, hiilihydraatteja 7 g, rasvaa 0 g / 100 ml. * Zip Long Drink Cranberry, Saku Õlletehase AS, Saku, Harjumaa, Viro / Carlsberg Group, Kööpenhamina, Tanska Väri on samean harmaa. Tuoksu on vahvasti greippimäinen, hedelmän lihasuikaleet melkein erottuvat. Maku on pirskottelevan raikas, hedelmäinen, vahvasti greippimäinen, hieman laimea ja aavistuksen verran makea. Varsinaisesti ”long drink” tarkoittaa sekoitejuomaa, jollaisena oikea Hartwallin Original Gin Long Drink (5,5 %) on juomien klassikko. Cool Grape on kuitenkin valmistettu vähittäiskauppamyyntiin, jolloin se on tehtävä käymisteitse. Näinkään se ei ole aivan mahdoton, mutta ei pärjää alkuperäiselle.

1970–90-luvutmuokkaa muokkaa wikitekstiä

Väri on vaalea, marjapuuronpunainen, kirkas. Lasiin kaadettaessa muodostaa runsaan valkoisen vaahdon siristen ja ritisten. Vaahto haihtuu saman tien kokonaan. Tuoksu on vaimea, karkean marjainen, puolukkamainen tai karpalomainen. Maku on kuivahko, puolukkamainen, metsämarjamainen. Hyvin onnistunut tyylinsä mukainen maustettu lonkero. Rinnakkain Olvi Karpalolonkeron (4,7 %) kanssa maisteltuna kevyt-versio yllättää luoteikkuudellaan ja maukkaudellaan. X-tra Long drink Greippi Grapefrukt Light, valmistuttaja SOK / Inex Partners Oy; valmistaja Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Laitila

Väri on harmaan valkoinen, samea. Lasiin kaadettaessa nousee runsas valkoinen vaahto, joka laskeutuu poreillen ja haihtuu kokonaan. Tuoksu on vahvan hedelmäinen, toffeemainen. Maku on raikas, pehmeän hedelmäinen, vaniljamainen, ananasmainen, kookoshiutalemainen. Käytetty hedelmäinen mauste-esanssi on curacao. Jälkimaussa makean kookosmainen sävy jatkuu. Kokonaisuudessa on jotain miellyttävää pehmeää hedelmäisyyttä, mutta (yli 18-vuotiaiden aikuisten) alkoholijuomana pidettävä lonkero tämä ei ole. Super Alko's assortment includes over 4000 different alcohol and tobacco products, where everyone can find what they are looking for. Our prices are Estonia's lowest. You can park your car safely at a.. 4,7 %, käymisteitse valmistettu long drink -juoma. Valmistusainekset: omenaviini, vesi, glukoosifruktoosisiirappi (G) tai sokeri (S) – kirjainkoodi tölkin pohjassa (tässä G), hiilidioksidi, aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumdisulfiitti), väri (E150d; tölkissä E150c). Ravintosisältö 100 ml: energiaa 72 kcal / 304 kJ (tölkissä: 71 / 301), hiilihydraatteja 11,3 g / 100 ml. Sokeripitoisuus 11,3 g. Tuotannossa vuodesta 2008.Väri on karamellinpunainen, limonadimainen. Tuoksu on makean marjainen, karpalomainen. Maku on marjainen, vahva, karpalomainen. 4,7 %, käymisteitse valmistettu long drink. ainekset: omenaviini, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, rikkidioksidi), hiilidioksidi).

Kingin lonkerot venyvät Alkoon M&

5,5 %, gin-greippijuoma sekoite. Vesi, gin, greippi- ja muut aromit, sokeri, hiilidioksidi; happamuudensäätö-, makeutus-, stabilointi- ja väriaineet. Energia 140 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 0,6 g, rasva 0 g / 100 ml. 5,5 %-til., sokeria 65 g / l., energia 60,0 kcal /100 ml., hedelmämäinen long drink eli LD-juoma. Uutuus kesällä 2016. 4,7 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana omenaviini, vesi, glukoosi- ja fruktoosisiirappi, sokeri, hiilidioksidi, aromit; stabilointi-, happamuudensäätö- ja säilöntäaineet; rikkidioksidi); energia 250 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 7 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l.

2000-lukumuokkaa muokkaa wikitekstiä

Olvin konsernin lisenssillä valmistama LD-juoma on ollut tuotannossa keväästä 2015. Juoman tyylilajia kutsutaan nimellä “dram”, joka on englantia ja tarkoittaa yksinkertaisesti ‘paukkua’, ryyppyä’, snapsia’. 4,7 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana glukoosisiirappi, hedelmämehutiiviste), vesi; sokeri, aromit mm. ananas, kookos, rommi, happamuudensäätö-, hapettumisenesto-, stabilointi- ja säilöntäaineet); energia 210 kJ / 50 kcal, proteiini 0 g, hiilihydraatit 6,2 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l. 4,7 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana glukoosisiirappi, hedelmämehutiiviste, vesi; sokeri, aromit puolukka ja karpalo, happamuudensäätö-, hapettumisenesto- ja säilöntäaineet); energia 230 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 6,9 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l.

Tuotemerkitmuokkaa muokkaa wikitekstiä

* Sinebrychoff Gin long drink Cranberry, Oy Sinebrychoff Ab, Kerava / Carlsberg Group, Kööpenhamina, Tanska Väri on vaalea, harmaa, läpinäkymättömän samea. Vaahtoaa äänekkäästi siristen lasiin kaadettaessa. Tuoksu on mausteinen, sitrusmainen, sitruunamainen, siirappimainen. Maku on kevyt, raikas, hedelmäinen, greippimäinen, sitruunamainen. Aromiaineilla tehty piparimainen sävy ei sokkomaistelussa erotu. Maailman ensimmäinen joulun kausilonkero sopii maistettavaksi vaikkapa joulusaunan päälle tai raskaan yösyömisen jälkeisenä aamuna.   Alko. Pasaatissa asiointiin voi luontevasti yhdistää juomahankinnat Alkosta. Päivittäistavarakaupan kanssa yhteiseen pullonpalautukseen asiakkaat voivat palauttaa kaikki kierrätykseen sopivat tyhjät.. 5,5 %-til., vaalea sekoitejuoma London Dry Ginin kanssa, LD-juoma eli long drink. Ainekset: vesi, sokeri, gin, hiilidioksidi, aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), stabilointiaineet (E414, E445). Ravintosisältö: energia 228 kJ / 54 kcal, proteiini 0 g, hiilihydraatit 6,0 g, josta sokereita 6,0 g, rasva 0 g, josta tyydyttynyttä 0 g, suola 0 g / 100 ml; sokeri 60 g/l., hapot 2,0 g / l. IPA(key): /ˈloŋkero/, [ˈlo̞ŋke̞ro̞]. Rhymes: -oŋkero. Syllabification: lon‧ke‧ro. From a descriptive root or from or inspired by Swedish lång (long). lonkero. tentacle. lonkerojalkainen. pyyntilonkero. longertaa. From English long drink. lonkero. (colloquial)..

Yhtiö on Forbesin mukaan saanut suuria jakelijoita tuotteelle Nevadassa, Connecticutissa, Georgiassa, New Jerseyssä ja New Yorkissa.Kierrätysmuovipullo KMP 0,5 l., tölkki 0,44 l. Vähittäismyyntihinta 2,35 e / 2,05 e.  Ananas-hedelmällä ja rakuuna-mausteella höystetyn Kurko Sombreron väri on vaalea, vihertävän keltainen, samea, hieman läpikuultava. Tuoksu on hedelmäinen, sitrusmainen, raikas. Jos koostumuksen tietää ennakolta, voi löytää aavistuksen rapsakkaa rakuunan aromia. Maku on kevyt, puolikuiva, hedelmäinen, ananasmaisen pehmeä ja raikas. Juotavuudeltaan helppo. Limonadimainen raikas kesäjuoma. 4,7 %, käymisteitse valmistettu long drink. (Omenaviini, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, rikkidioksidi), hiilidioksidi). 4,7 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana glukoosisiirappi, hedelmämehutiiviste), vesi; sokeri, aromit mm. kofeiini, kasvisuutteet, happamuudensäätö-, hapettumisenesto- ja säilöntäaineet); energia 250 kJ / 60 kcal, proteiini 0 g, hiilihydraatit 8,2 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l.

Vuoden 2010 ensimmäinen Kurko-uutuus. Väri on vaalea, samean harmaa, tasainen. Tuoksu on mehumainen, hedelmäinen, greippimäinen. Maku on kevyen laimea, hieman vetinen, hedelmäinen, greippimäinen, luonteikas. ”Lonkero”, alun perin vahvaan giniin perustuva sekoitejuoma, long drink, sopii juomaksi muutamissa tilanteissa tosi hyvin: aurinkoisena kesäpäivänä, saunajuomanakin. Kurko Kevyt Greippi on mainio vaihtoehto: tuntuu sokerittomalta, kaloreita on lähes puolet ja hiilihydraatteja kymmenesosa esimerkiksi tavanomaiseen Kurko Greippiin verrattuna. Ja nimikin on suomen kielellä! Maku on kuitenkin vahvan luonteikas, greippimäinen, ginimäinen. Väri on vienosti punertava, kirkas. Tuoksu on raikas, selvä jaloviinan tai viskin vivahde. Vahva, pehmeä, viskimäinen suutuntuma. Maku on lyhyt ja kääntyy karamellimäisen tahmeaksi ja makeaksi, mehumaiseksi. Hartwallin kehittämän ja valmistaman Gin-lonkeron rinnalla Brandy-lonkero oli hyvin suosittu juoma Helsingin olympialaisista 1952 alkaen pari vuosikymmentä. 1970-luvun ilmapiirissä Brandyä pidettiin ”liian hyvänä ja maukkaana”, alkoholijuomaksi, ja sen valmistus lopetettiin. Nykyisen (gin-)lonkerobuumin aikana kuluttajat ovat halunneet myös brandy-lonkeron takaisin. Onneksi tämä nyt tulee oikeana juomasekoituksena maustamattomalla viinalla leikatusta brandystä ja hedelmäjuomasta, jota on kypsytetty tammisissa tynnyreissä. Vahvana ja tasapainoisena ja helppona Laitilan kesäuutuus on erittäin todennäköisesti alkavan kesän suuri hitti ja menestys. HUOM! Alkuperäinen nimi BRANDY (kuvassa) jouduttiin suojauksellisista syistä nopeasti muuttamaan muotoon BRÄNDY.

+7(926) 835-90-85 (Краснодар). info@alko77.ru Muovipullo 0,33 l. Alkon vähittäismyyntihinta (tilausvalikoima) 12 x 0,33 l. 35,76 €. (20.08.2016) 4,7 %, maustettu lonkero käymisteitse (käymispohjana vesi, glukoosisiirappi, sokeri, hiilidioksidi, karpalo-, greippi- ja gin-aromit, appelsiini- ja sitruunamehutiiviste, väri-, happamuudensäätö-, säilöntä-, stabilointi-  ja makeutusaineita); energia 40 kcal, proteiini 0 g, hiilihydraatit 3,5 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l. Unser breites Sortiment umfasst Spirituosen, Weine, Schaumweine, Cider und Erfrischungsgetränke. Unsere oberste Priorität ist die Kundenzufriedenheit

Original Long Drink tölkki (0Alkoholilaki laski nelosoluen hintaa, mutta samalla

Lonkeroa myydään maailmalla jopa eurolla tölkki - Seura

KL: Alko myi sitä 3 800 000 litraa - Aito lonkero tulee Uusi Suom

Lonkerot - K-Ruok

 1. 4,6 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana vesi, glukoosisiirappi, hiilidioksidi, greippi- ja gin-aromit, appelsiini- ja sitruunamehutiiviste, happamuudensäätö-, säilöntä-, stabilointi-  ja makeutusaineita); energia 25 kcal / 100 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 0,3 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l.
 2. Kellertävä väri ja raikkaan hedelmäinen tuoksu ovat selvästi appelsiinimaista. Greippimäinen sävy tuo juomaan lisää raikasta pirtsakkuutta.
 3. 4,7 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana omenaviini, vesi, glukoosi- ja fruktoosisiirappi, sokeri, hiilidioksidi, aromit; stabilointi-, happamuudensäätö- ja säilöntäaineet; rikkidioksidi); energia 250 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 7 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l.
 4. Väri on vaalea, kellertävä, kirkas. Tuoksu on makea, siirappimainen. Maku on laimeahko, karamellimainen, makea, lievästi tahmea. Lux valmistetaan ginistä, mutta muistuttaa enemmän brandy long drinkia, esimerkiksi Laitilan Brändyä (5,5 %).

* Rainbow Long Drink Light Grape fruit, valmistuttaja Inex Partners Oy, Espoo; valmistaja Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Laitila 4,7 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana glukoosisiirappi, hedelmämehutiiviste), vesi; sokeri, aromit mm. ananas, kookos, rommi, happamuudensäätö-, hapettumisenesto-, stabilointi- ja säilöntäaineet); energia 210 kJ / 50 kcal, proteiini 0 g, hiilihydraatit 6,2 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l. * Otto Virtanen lonkero, Oy Hartwall Ab, Hki / Lahden tuotantolaitos / Heineken NV, Amsterdam, Alankomaat 4,7 %-til., lonkero käymisteitse (käymispohjana omenaviini, vesi, glukoosi- ja fruktoosisiirappi, sokeri, hiilidioksidi, aromit (gin, greippi); stabilointi-, happamuudensäätö- ja säilöntäaineet; rikkidioksidi) l.

Palautuslasipullo 0,33 l. Alkon vähittäismyyntihinta tölkki (0,33 l) 2,13 e; kierrätyslasipullo (0,33 l) anniskeluhinta 6 e.Kellertävä väri ja raikkaan hedelmäinen tuoksu ovat selvästi appelsiinimaista. Greippimäinen sävy tuo juomaan lisää raikasta pirtsakkuutta. Selvitä aukioloajat Alko, Puolanka , 89200 Keskuskatu 2, Alko Puolanka. Kommentit. ❒ Lähin Alko sivuliike, Alko Puolanka. Alko Hyrynsalmi, Hyrynsalmi. Hyryntie 45, 45.4 km Alko1000 on akoholi jae- ja hulgimüügile spetsialiseerunud kauplusekett. Baltikumi parimad hinnad. Tule tutvu meie valikuga Additionally, a 400 Bad Request error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

4,7 %, long drink -juoma käymisteitse (käymispohjana vesi, glukoosisiirappi, sokeri, hiilidioksidi, greippi- ja gin-aromit, appelsiini- ja sitruunamehutiiviste, happamuudensäätö-, säilöntä-, stabilointi-  ja makeutusaineita); energia 40 kcal / 170 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 3,5 g, rasva 0 g / 100 ml. 4,7 %, käymisteitse valmistettu kevyt long drink. (Omenaviini, vesi, aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (mm. sulfiitti), stabilointiaine, makeutusaine, hiilidioksidi). Energia 26 kcal, proteiini 0 g, hiilihydraatit enintään 0,5 g, rasva 0 g / 100 ml. Kesän 2009 Otto-uutuus on väriltään vaaleanharmaa, läpikuultava, kirkas. Tuoksu on raikkaan marjaisa. Maku on marjainen, vadelmainen, metsäinen, raikas, kevyt, mehumainen. Myyjä, Alko Oy, (10h/vko) Haapavesi, Oulainen ja Pulkkila myymäläryhmä.. Tölkki 0,5 l. Vähittäismyyntihinta 2,35 e, ainoastaan Lidl-ketjun myymälöissä.

Lonkero sivu 4 Basso - Foorum

 1. Olvi Vesimeloni lonkero 4,7% 0,5l
 2. Väri on vaalea, vihertävä, samea. Tuoksu on voimakas, hedelmäinen, limemäinen. Maku on kevyt, vetinen, raikas, limemäinen, mehumainen.
 3. 4,7 %, käymisteitse valmistettu long drink. (Omenatäysmehutiiviste, vesi, glukoosifruktoosisiirappi, glukoosisiirappi, sokeri, aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaineet (askorbiinihappo), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, natriumdisulfiitti), väri, stabilointiaineet (hiilidioksidi). Energiaa 304 kJ, hiilihydraatteja 11,3 g / 100 ml.
 4. 5,5 %, long drink sekoitejuoma, vesimelonin ja limen makuinen alkoholijuoma. Valmistusainekset: vesi, omenaviini, sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, vesimeloni-, lime- ja rommiaromit, happamuudensäätö-, säilöntä-, stabilointi- ja väriaineet; energia  kcal,  kJ, / 100 ml, sokeri  g/l.
 5. Kokeilin tehä ite lonkeroa Hartwall Greippi -limusta sekä Finsbury Ginistä. Tuliko mitään? This is an announcement about Hartwall Otto Lonkero and apart nonsense that people today I hope you enjoy .
 6. Kierrätyslasipullo 0,33 l. Anniskeluhinta e. Tölkki 0,33 l. Alkon vähittäismyyntihinta 2,11 e. (27.05.2014)
 7. Kertalasipullo kruunukorkilla) 0,33 l. Anniskeluhinta 7,50 €. Tulossa 11.07.2016 Alkon valikoimaan.

– On ollut hauska katsoa tämän kasvua ja olla brändilähettiläänä, ei vain tälle tuotteelle, vaan koko Suomelle, sillä long drinkiä pidetään Suomen kansallisjuomana, Partanen kertoo Forbesin avustajalle Jeannette Hurtille.– Tämä on mahtavaa, todella virkistävää. Kesällä tämä tulee olemaan fantastista, Saad Saghir sanoi toukokuussa 2018. Alkoholin kaloritaulukko, alkoholin energia, alkoholi kalorimäärä. Alkoholin kalorit - energiamäärät, alkoholijuomien kalorit: olut kalorit, punaviini kalorit, valkoviini kalorit, siideri kalorit, lonkero kalorit.. Forbesin jutussa Partanen kertoo uskovansa siihen, että kiinnostus maailman onnellisimmaksi maaksi valittua Suomea kohtaan on helpottanut lonkeron myyntiä yhdysvaltalaisille.8,0 %, maustettu long drink. Energiaa 350 kJ / 80 kcal, proteiinia 0 g, hiilihydraatteja  g, rasvaa 0 g, sokeria 95 g / 100 ml. Suositus tarjoilulämpötilaksi todella kylmä.

Alko varautuu uuteen alkoholilakiin ja sen myötä mahdollisesti nostettavaan alkoholin prosenttirajaan tilaamalla vahvoja long drink -juomia valikoimiinsa, kaksi alkoholintuottajaa kertoo Kansan Uutisille Kultalonkero on ollut kuluttajien keskuudessa suosittu – jo vuosikymmenen ajan. Vuoden 2008 uutuustuote juhlii ensi vuonna (2018) 10-vuotisjuhliaan. Näin juhlavuoden aattona Kultalonkero on uudistanut täysin ulkonäkönsä. Kyseessä on yritys, jonka lonkerosta Ilta-Sanomat kertoi toukokuussa 2018. IS kertoi tuolloin suomalais-amerikkalaisesta The Long Drink Company LLC:stä, joka valmistaa tuotteensa Missourin osavaltiossa paikallisen tislaamon ginistä. 5,5-prosenttisen juoman resepti on Suomesta.* Karlens Lime, valmistuttaja: Lidl Suomi Ky, Vantaa; valmistettu Suomessa (Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy, Laitila!?)

Valmistajan mukaan Ginin pakkaukset ovat lasipullo ja 30 litran astia. Tuntuukin oudolta, että Alkoon on tehty erikseen tölkkipakkaus, joka sentään edelleen lienee tyylittömämpi lasipullon rinnalla. Sitä paitsi mihin mahtavat pullot mennä? Ravintolamyynnissä – Laitilan henkilökunnan mukaan – väkevää alkoholijuomaa saa annostella vain 4 cl:n kerta-annoksina. 30 litran tynnyrikin pitää siis jakaa 750 kerta-annokseen.Väri on samean harmaa. Tuoksu on vahvasti greippimäinen, hedelmäinen. Maku on pirskottelevan raikas, sitrusmainen, hedelmäinen, greippimäinen, hienoisesti makea. Käymisteitse valmistettu ”lonkero” on varsin onnistunut ja maukas.

Hartwallin toinen lonkeroperhe Otto uudistuu vuoden 2007 alusta. Makusävyjen ohella uutta on 0,44 litran tölkkikoko ja suomenkieliset nimet. Väri on vaalea, harmaan kellertävä. Tuoksu on raikkaan hedelmäinen. Maku on vaikuttavan greippimäinen, miellyttävän raikas, kevyt ja helposti juotava. Kierrätyslasipullo 0,33 l. Anniskeluhinta 7 e. Alkon vähittäismyyntihinta x,x e (13.10.2010 alkaen).

Kokteilijook Liviko Store & mor

Väri on harmaa, sinertävä, samea. Tuoksu on greippimäinen. Maku on vahva, hedelmäinen, raikas, luonteikas, ”aikuinen”. Lataa upeita ilmaisia kuvia aiheesta Lonkero. Vapaaseen kaupalliseen käyttöön ✓ Nimeämistä ei edellytetä ✓. 156 Ilmaisia valokuvia aiheesta Lonkero Väri on vaalea, marjanpunainen, kirkas. Lasiin kaadettaessa sirisee raikkaasti ja vaahtoaa runsaasti ja haihtuu hyvin nopeasti. Tuoksu on vaisu, esanssisen marjainen. Maku on kuivahko, hennosti marjainen, karpalomainen. Kuivat ja happamet marjat kuten karpalo, puolukka jne. sopivat mainiosti alkoholijuoman mausteeksi. In Finland, lonkero refers to a mixed drink made from gin and, most commonly, grapefruit soda, although other long drink flavours include cranberry and lime. In Finland, the long drink is ubiquitously.. Pitkä Kyrö (’long Kyrö’) tulee markkinoille aluksi ravintolavalikoimissa. Alko valikoimaan ginipullot tulevat 11.07. alkaen. Lonkeron mainosmannekiiniksi on saatu tanssitaiteilija Aira Samulin, joka sopii tehtävään ’elämänasenteensa ja punaisten hiustensa’ puolesta.

Lonkero-osumaa ottanut Alko valmistautuu 40 prosentin

Kertalasipullo kierrekruunukorkilla 0,275 l. Vähittäismyyntihinta  €. (27.05.2014) Lonkero book. Read reviews from world's largest community for readers. Start by marking Lonkero: Suomalaisten long drink -juomien historia as Want to Rea 4,7 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana glukoosisiirappi, hedelmämehutiiviste, vesi; sokeri, aromit mm. mustikka, happamuudensäätö-, hapettumisenesto- ja säilöntäaineet, väri); energia 55 kcal, proteiini 0 g, hiilihydraatit 7 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l. Parasta tässä Virossa ja Latviassa valmistetussa tuotteessa on tölkkietiketin nimi ”G:N Long Drink”.

OLVI lonkero - Olv

Yhdysvalloissa myytävän lonkeron tölkki näyttää suomalaisittain tutulta. Kuva: Johannes Kotkavirta. Suomessa alkoholikeskustelun ytimessä jo vuodesta 1952. Suomessa päästiin lonkeron makuun.. alko.clan.su. Site Rating 4,6 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana vesi, glukoosisiirappi, hiilidioksidi, greippi- ja gin-aromit, appelsiini- ja sitruunamehutiiviste, happamuudensäätö-, säilöntä-, stabilointi-  ja makeutusaineita); energia 25 kcal / 100 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 0,3 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l. Check out Lonkero's art on DeviantArt. Browse the user profile and get inspired. Paint a picture. Experiment with DeviantArt's own digital drawing tools. Lonkero Lonkero. 1,714 likes. Kaikille lonkeron ystäville. Kummasta maistuu paremmalta? Tölkki Pullo

* Otto Lonkero Valkoinen, Oy Hartwall Ab, Hki / Lahden tuotantolaitos / Heineken NV, Amsterdam, Alankomaat 4,7 %-til., käymisteitse valmistettu eksoottisten hedelmien ja marjojen makuinen long drink -juoma. Valmistusaineet vesi, omenaviini, sokeri, omena- ja porkkanamehutiiviste, hiilidioksidi, aromit, säilöntäaineet. Energiaa 62 kcal / 263 kJ, proteiinit 0 g, hiilihydraatteja 9 g, rasva 0 g / 100 ml. Sokeripitoisuus 80 g / 1 l.

Väri on tummahko, hailakan viininpunainen, kirkas. Tuoksu on marjainen. Maku on vahvan, paksun mehumainen, marjainen, mustikkamainen. Kokonaisuus muodostuu kuitenkin mehumaisen vaisuksi. Lonkero tai long drink on suomalainen alkoholijuoma. Se tarkoittaa etenkin ginistä ja greippijuomasta sekoitettua tehdasvalmisteista juomaa. Nykyisin lonkeroita on saatavilla myös muun muassa karpalon.. Viinipohjainen lonkero on oikeastaan tyylivirhe, sillä 'sekoitejuoma' ('long drink') tulisi valmistaa tislatusta alkoholista (esimerkiksi gin) ja erilaisista laimennuslisukkeita, 'lantringeista' 4,7 %-til., käymisteitse valmistettu karpalolonkero. Vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, omenatäysmehu, hiilidioksidi, luontaiset aromit, väri (antosyaani), säilöntäaineet, happamuudensäätöaine (sitruunahappo). Energiaa 61 kcal, hiilihydraatteja 8,4 g / 100 ml. 4,7 %, käymisteitse valmistettu long drink. Valmistusainekset: omenatäysmehutiiviste, vesi, glukoosifruktoosisiirappi, glukoosisiirappi, hiilidioksidi, sokeri, aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, natriumdisulfiitti), väri (E150d). Energiaa 72 kcal / 304 kJ, hiilihydraatteja 11,3 g / 100 ml.

Suurleuan Tumppi: Oja, lonkero, pikkusikari & grillikatos - YouTub

Brandy Long Drink (brandylonkero) palasi markkinoille alkukesästä 2009 Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan valmistamana, ja se saavutti suuren suosion. Juomien alkuperäiset vuoden 1952 reseptit ovat Hartwallin hallussa[11], joten uuden reseptin kehitti italialainen Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tuotekehityspäällikkö Nicola Cafaro. Juoma kuitenkin valmistetaan alkuperäisen kaltaisesti eli tisleistä, ja myös ainesosat ovat samat kuin alkuperäisessä. Pehmeää brandya leikataan korkealaatuisella väkiviinalla, ja näin saadaan aikaiseksi jaloviinaa, eli niin sanottua leikattua konjakkia, jota taas on jatkettu Pommacin kaltaisella tammitynnyrissä kypsytetyllä hedelmäjuomalla. Juoman alkoholipitoisuus on 5,5 tilavuusprosenttia.[12] * Otto Virtanen Lonkero Energiajuoman makuinen, Oy Hartwall Ab, Hki / Lahden tuotantolaitos / Heineken NV, Amsterdam, Alankomaat Pääsiäisviikolla ovipumppu laulaa Alko myymälöissä paljon normaalia taajempaan. Pääsiäisen suosikki. Punaviinin myynti kasvaa taas pääsiäisviikolla hurjasti. TAAVETTI ALIN OLVI Lonkero on positiivisesti suomalainen lonkero, joka on rehti ja mutkaton maultaan. Se on hyvänmakuinen ja erinomainen valinta kaikille lonkeron ystäville

Väri on harmaa, samea. Tuoksu on voimakkaasti greippimäinen. Maku on sopivan makean hedelmäinen, greippimäinen. Greipin pirskahteleva sitrusmaisuus sopii mainiosti lonkeroon, joka tietenkin oikean määritelmän mukaan on gin-alkoholista mausteisilla mehuilla laimennettu helppo juoma. Olvi Greippilonkero on hyvin lähellä aitoa long drinkia.4,7 %, käymisteitse valmistettu long drink. (Omenatäysmehutiiviste, vesi, hiilidioksidi, glukoosisiirappi, sokeri, aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaineet (askorbiinihappo), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, natriumdisulfiitti), stabilointiaineet. Energiaa 61 kcal / 254 kJ, hiilihydraatteja 7,5 g / 100 ml. * Kurko long drink Kesämies, Oy Sinebrychoff Ab, Kerava / Carlsberg Group, Kööpenhamina, Tanska Väri on vaalea, harmaa, samea. Tuoksu on hedelmäinen, sitrusmainen, greippimäinen. Maku on kevyt, raikas, tuhdin greippimäinen, ginimäinen.

Alko Puolanka Aukioloaikoja, Keskuskatu

Väri on vaalea, kirkkaan marjanpunainen, läpinäkyvä, kirkas. Lisäaineluettelossa ei ole väriaineita, joten punainen väri tulee kokonaan karpalomehusta. Pulloa avatessa kuuluu voimakas sihinä ja juoma vaahtoaa vitivalkoisena poristen. Vaahto haihtuu saman tien, mutta nuppineulan (terävän) pään kokoiset pikkukuplat nousevat sisältä pintaan vielä pitkään. Tuoksu on mahtavan katajamainen heti korkin avauduttua, lasissa katajaan sekoittuu yrttimäisyyttä ja vahvaa maustemaisuutta eli rosmariinia. Suutuntuma on poreilevasti marjamainen. Maku on voimakas, kuiva, maustemainen, Napue-ruisginin maku on vallitseva ja rosmariinin pehmeän avartava aromi sopii hyvin sen kanssa. Jälkimaku on vahva ja pitkäkestoinen. Juomasekoitus muistuttaa alkuperäistä puhdasta gin tonicia (GT) miellyttävästi onnistuneessa muodossa. MED-ALKO Konin, Konin County, Greater Poland Voivodeship, Poola MED-ALKO aadress MED-ALKO telefon MED-ALKO foto Määratlemata

Väri on vaalea, harmaa, läpinäkymätön, samea. Tuoksu on vahvan sitrusmainen, greippimäinen. Maku on kevyt, raikas, hieman makea, hedelmämäinen, sitrusmainen, tasapainoinen, hieman kallistuu mehumaisuuteen päin. Jälkimaku on lyhyt. * Greenall's London Dry Gin & Tonic Bitter Lemon , G&J Greenall, Warrington, Cheshire, Iso Britannia Väri on tumma, ruskea, punertava. Vaahto on ruskea, runsas, laskeutuu poreillen ja jää lasin reunoille. Tuoksu on voimakkaasti karkkimainen. Maku on paksu, makea, karamellimainen, kolamainen, siirappinen, esanssimainen. Väri on harmaa, samea. Tuoksu on hedelmäinen. Maku on raikkaan hedelmäinen, greippimäinen, poreilevan raikas. Uudistuneen Mallaskosken uutuuslonkero on onnistunut kokonaisuus.

Alko ketjun aukioloaja

Lonkero tai long drink on suomalainen alkoholijuoma. Se tarkoittaa erityisesti ginistä ja greippijuomasta sekoitettua tehdasvalmisteista juomaa. Ensimmäinen ja tunnetuin suomalainen lonkero on Hartwall Original Long Drink.. * Mallaskosken Lonkero Grape, Mallaskoski / Lakeuden Panimo Oy, Seinäjoki / Captol Invest Oy, Hki

Alko varautuu uuteen alkoholilakiin vahvemmilla lonkeroill

Tölkki 0,568 l., 6 x 0,33 l. tlk-monipakkaus. Vähittäismyyntihinta  e. (27.03.2011) 7,5 %, gin-greippijuoma sekoite (alkoholi, gin, greippiaromi, sokeri, hiilihappo); energia 280 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 6,0 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri 65 g/l.

Väri on harmaa, sinertävä, samea. Tuoksu on greippimäinen. Maku on vahva, hedelmäinen, raikas, luonteikas, ”aikuinen”. * Rainbow Long Drink Grapefruit, valmistettu Suomessa, valmistuttaja Inex Partners Oy, Espoo  – Pyrimme tekemään siitä vähän raikkaamman ja vähemmän makean, mutta muuten halusimme pysyä lähellä suomalaisia lonkeroita, Ere Partanen kertoi toukokuussa 2018.

Vuoden 2010 ensimmäinen Kurko-uutuus. Väri on vaalea, samean harmaa, tasainen. Tuoksu on mehumainen, hedelmäinen, greippimäinen. Maku on kevyen laimea, hieman vetinen, hedelmäinen, greippimäinen, luonteikas. ”Lonkero”, alun perin vahvaan giniin perustuva sekoitejuoma, long drink, sopii juomaksi muutamissa tilanteissa tosi hyvin: aurinkoisena kesäpäivänä, saunajuomanakin. Kurko Kevyt Greippi on mainio vaihtoehto: tuntuu sokerittomalta, kaloreita on lähes puolet ja hiilihydraatteja kymmenesosa esimerkiksi tavanomaiseen Kurko Greippiin verrattuna. Ja nimikin on suomen kielellä! Maku on kuitenkin vahvan luonteikas, greippimäinen, ginimäinen. 5,5 %-til., juomasekoite brandy, viina, tammitynnyrissä kypsytetty hedelmäjuoma. Sokeripitoisuus 75 g/l, energiasisältö 260 kJ/100 ml.  8,0 %-til., maustamaton, lisäaineeton, sokeriton, väriaineeton, gluteeniton long drink eli LD-juoma. Valmistettu viljaviinasta. Energiapitoituutta vähennetty 37 %. A refreshing long drink with gin and grapefruit - best enjoyed ice cold. Please note this product may only be purchased by people 18 years and over in the UK. Popularly known as simply lonkero

Find out what's popular at Alko in Kokkola, Keski-Pohjanmaa in real-time and see activity. Alko. Liquor Store, Wine Shop, Beer Store. Prismantie 1 Kokkola, Keski-Pohjanmaa ( Map ) Kyseinen lonkero toi raatilaisille pintaan myös erinäisiä kesämuistoja. Toiselle sijalle pääsi Koffin Long Drink Grapefruit ja kolmanneksi arvioitiin Pirkan Gin Long Drink. Testi toteutettiin sokkona, jolloin.. Uusi lonkero kauppoihin! KOFF Long Drink myyntiin 18.3. Samoin niin sanottujen premium-lagerien suosio kasvaa, kuluttajat haluavat raikasta, helposti nautittavaa janonsammuttajaa, jossa on kuitenkin.. Lue lisää: IS testasi ruokakauppojen lonkerot – halpismerkki sai huippupisteet: ”Oikein hyvä, ellei jopa täydellinen” Kierrätyslasipullo repäisykorkilla 0,33 l., Alkon vähittäismyyntihinta 3,29  € / tölkki 0,33 l. Alko 2,73 €. Hana ravintoloissa anniskelumyynnissä. (03.04.2017)

Lonkero maistuu tosi kummalliselta ilman ginin tai greipin vivahteita. Väri on harmaa, samea. Tuoksu on appelsiinimainen. Maku on mehumainen, laimea, luonteeton. Väri on samean harmaa. Tuoksu on raikkaan greippimäinen. Maku on kevyt, hedelmäinen, raikas, sitrusmainen. Luonteeltaan kevyt ja neutraali, sopii parhaiten saunajuomaksi. Yhtiön perustajiin kuuluvat Sakari Manninen ja Ere Partanen markkinoivat lonkeroa New Yorkin alueella.

* Kurko long drink Playa, Oy Sinebrychoff Ab, Kerava / Carlsberg Group, Kööpenhamina, Tanska 4,7 %, lonkero käymisteitse (käymispohjana omenaviini, vesi, glukoosi- ja fruktoosisiirappi, sokeri, hiilidioksidi, aromit; stabilointi-, happamuudensäätö-, stabilointi- ja säilöntäaineet; rikkidioksidi); energia 226 kJ, proteiini 0 g, hiilihydraatit 7 g, rasva 0 g / 100 ml; sokeri  g/l.

Kellertävän virkeä väri, samea, heikosti läpikuultava. Tuoksu on vaimea, karamellimäinen. Maku on makea - vaisulla tavalla, karkkimainen, raikkaan hedelmäinen. * Otto Lonkero Musta / Svart Cola, Oy Hartwall Ab, Hki / Lahden tuotantolaitos / Heineken NV, Amsterdam, Alankomaat * Otto Lonkero Vadelma, Oy Hartwall Ab, Hki / Lahden tuotantolaitos / Heineken NV, Amsterdam, Alankomaat

4,7 %-til., käymisteitse valmistettu maustettu lonkero. Vesi, sokeri, rypälesokerisiirappi, omenatäysmehutiiviste, hiilidioksidi, aromit, säilöntäaineet, stabilointiaineet, safloriuute. Energiaa 252 kJ / 60 kcal, proteiinia 0 g, hiilihydraatteja 8,5 g, rasvaa 0 g / 100 ml. Katso täältä Alko ketjun kaikki aukioloajat ja sijainnit kartalla. Alla näkyvällä kartalla näet kaikki Suomen Alko ketjun kaupat, jotka on lisätty sivuillemme Lue lisää: Newyorkilaisen baarin asiakkaat saivat eteensä suomalaista lonkeroa: ”Maistuu paljon paremmalle kuin olut” Tunnetuin ja ensimmäinen long drink on Hartwall Original Long Drink, joka on Koskenkorvaa vuotta vanhempi juoma. Myös Sinebrychoff, Olvi ja Laitilan Wirvoitusjuomatehdas valmistavat erilaisia lonkeroita. 5,5 %, long drink sekoitejuoma (glukoosi-fruktoorisiirappi, alkoholi, hiilidioksidi, aromit, säilöntä-, stabilointi- ja väriaineet); energia 260 kJ, / 100 ml, sokeri 75 g/l.

Väri on vaalea, aniliininpunainen, karamellimainen, kirkas. Lasiin kaadettaessa vaahtoaa runsaasti ja sirisee pirtsakasti. Tuoksu on marjamainen, karpalomainen. Maku on kevyehkö, marjainen, mehumainen, raikas, kuivan karpalomainen. Karpalo sopii esimerkiksi kirkkaan viinan long drinkiksi (suom. ”lantrinki”) erittäin hyvin ja menettelee myös käymisteitse valmistetun lonkeron tai siiderinkin mausteeksi. Karpalolonkeron tölkki on tuunattu hienosti samalla värillä kuin tölkin sisältö. Sopivat hyvin yhteen. Hartwallin kevättalven 2011 uutuuden Upcider Natural Karpalon (4,7 %) kanssa rinnakkain maistettuna Karpalolonkero jää kakkoseksi! Iisalmelainen Olvi lienee luopunut hienosta Palmu-lonkerostaan ja alkanut valmistaa saman konsernin virolaislonkeroa lisenssillä. Väri on harmaa, samea. Tuoksu on vahvasti greippimäinen, raikas. Maku on voimakas, hedelmäinen, pirskahteleva, miellyttävästi piristävä. Tarton panimon reseptinikkarit ovat onnistuneet valmistamaan erittäin hienon ja tyylikkään greippilonkeron. Īpašie piedāvājumi. Super Alko Cena! 0.39 €. Steam Brew STOUT 7.8% 50cl. Vēlmju saraksts. Super Alko Cena Viihdetaiteilija Matti Nykäsen tyylinen suomalainen lentävä greippilonkero Fifty-Sixty. Täyteläinen sameanharmaa väri. Aito suomalainen greippilonkero, valmistuttaja korostaa – ja pitää valmistajan omana salaisuutenaan!

Hailakanharmaa, samea, läpinäkymätön, vaalea väri. Tuoksu on sopivan voimakas, greippimäinen. Maku on kevyt, raikas, sitrusmainen, greippimehumainen. Raikkaan kesäjuoman kokonaisuus jää yllättävän vaisuksi. Alkoissa lonkerohyllyillä on hiljaista. Hintakilpailuun Alko ei voi lähteä. Suomalaisten kauppakassista löytyy yhä useammin oluen ja siiderin sijaan lonkeroa

Osa lonkeroista on valmistettu kokonaan tai osittain käymisteitse. Käymisteitse valmistettujen lonkeroiden alkoholipitoisuus on yleensä enintään 4,7 tilavuusprosenttia, ja perinteisten tislattua alkoholia sisältävien lonkeroiden alkoholipitoisuus on tyypillisesti noin 5,5 tilavuusprosenttia. Tämä johtuu siitä, että vuosina 1995–2017 Suomen elintarvikekaupoissa sai myydä vain käymisteitse valmistettuja, enintään 4,7-prosenttisia alkoholijuomia. Tuo janidubbin postaama lonkero on helvetin hyvää kanssa. Sellaista mukavan hedelmäistä ja raikasta lonkeroksi. Alkosta tullut muutama tölkki ostettua, kallista kylläkin Useita käymisteitse valmistettuja lonkeroita on nyttemmin lopetettu, kun myös aitojen, viinapohjaisten lonkeroiden myyminen ruokakaupoissa on sallittua. Entisiä ruokakaupoissa myytyjä lonkeroita olivat muun muassa Hartwallin Otto ja Sinebrychoffin Kurko. Sen sijaan useat pientislaamojen lonkerot ovat nostaneet suosiotaan aivan viime vuosina.[22] Väri on samean harmaa. Tuoksu on raikkaan greippimäinen. Maku on kevyt, hedelmäinen, raikas, sitrusmainen. Luonteeltaan kevyt ja neutraali, sopii parhaiten saunajuomaksi. Virolainen. Tyyppi. Lonkero. Maustettu long drink. Redy to drink. Tilavuus. 0.25l Tölkki. 0.275l Muovipullo * Rainbow Long Drink Grape fruit, valmistuttaja Inex Partners Oy, Espoo; valmistusmaa Suomi (Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Laitila?)  

 • Vappuajot tornio 2018.
 • B 12 spray.
 • Hochzeit freudenstadt.
 • Metallica unforgiven chords.
 • Vappuajot tornio 2018.
 • Santa cruz la laguna raitiovaunu.
 • Tulenliekki tanssit.
 • Suomen voimistelutuote liikevaihto.
 • Tuorlan majatalo ruokalista.
 • Läspenna dyslexi.
 • Ukselmapää.
 • Lukittava kuljetuslaatikko.
 • Tarkista saldo prepaid dna.
 • Detroit arvostelu.
 • Robert mugabe chatunga bellarmine mugabe.
 • Sipoon logistiikkakeskus.
 • Joroinen.
 • Konepuuseppä palkka.
 • Twister peli hinta.
 • Lehmän utareet.
 • Luhta kylpypyyhe.
 • Humminbird storm 100.
 • Nelly kenkien koko.
 • John stockton.
 • Tikkurilan talvimarkkinat 2017.
 • Trail bayern.
 • Family guy epi.
 • Osui ja upposi sanonta englanniksi.
 • Vedonlyönti robotti.
 • Nike tiempo ligera ag.
 • Venemaailma keskustelu.
 • Icepeak talvitakki.
 • Finland lakes.
 • Transferwise.
 • Posti.saunalahti.fi ei toimi.
 • Islam suomessa 2017.
 • Most expensive caviar.
 • Am on piano chord.
 • Kesy oravanpoikanen.
 • Angry birds punainen lintu.
 • Heinolan peliitat.